Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #103984 üzenetére

    Főleg mikor tényleg valami fontos van (mert az van :-D) ez meg jön a hülye kis videójával makettkedni. Vagy bármi mással.

    Külön saját nyomtató kell az irodájába, azzal ugyanez a szitu, hogy ki nyomtathasson rá, aztán irodát cserél, majd visszaköltözik és tologatni kell a motyókat. Elveszti a kártyáját, másik telefon kell, jajjeltűntekafotóim, nincs wifi (igen, egész irodában nincs, ez a szabály). Néha mint valami hisztis óvodás, aki ugráltat.

    Ha éppen adatbányákat kell tologatni valamelyik partner felé, mert pénzügyi mambójambó, audit vagy bármi van, vagy éppen elértek egy titkos felvásárlási fázist, amihez azonnal kell adat, szedjük elő archívból, mentésből, jajj 18 éve még meg volt. Ilyenkor bezzeg nem pánikolnak, hogy jajj ki kell szolgálni az ügyfelet, mert elvesztjük. Csak akkor, mikor semmi értelme és az ügyfélnek köze sincs hozzá :-D

    Pár cég el is ment, de nem ezért... És ha súlyozom, hogy olyan cég infóval kapcsolatos kérését intézném-e vagy a videós feltöltögetését, akkor állásinterjún ez nem is lenne kérdés, annyira egyértelmű. Cégeink közt pld. szerepel a kóser vágóhíd is, meg hasonszőrűek, ami inkább nem játékszer, de első párban tényleg olyanok, amit szinte az egész világon ismernek. Ember azt hinné, hogy ott komolyság van, közben garázscégek legalja.

    És ez a videós nyüszítés csak egy a hülyesége közül, meg néha vannak vagy 20an hasonló agyrémekkel, közben azt sem tudod melyik ujjad harapd meg. És ránézésre egyszerű probléma.

    Ami főleg dühítő, hogy nálunk EU+ mittoménmilyen régiós góré volt, begyűjtött papíron X év tapasztalatot, inkább hátráltatott, mint előbbre lennénk aztán most meg a 4 legnagyobb pénzügyi cég egyikénél még nagyobb górévá nőtt :W

    Mi játszódik le a fejükben, miért kell jó fejet vágni hozzá és miért nem rúghatom fel, azt nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák