Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Sipi- #104037 üzenetére

    Érdekes. Pont ma (is) nézegettem megint, így friss az élmény. Az adac szerint mindez tökmás és a Bridgestone a nyerő. Egyedül hóban gyenge, emiatt az összesítésben a végére kerül, de egyébként vizes aszfalton mindennél jobb. Itt hogyhogy más eredmények jöttek ki?

    Amúgy végül arra jutottam, hogy basszák meg,nem akarok 200ezret költeni gumira, maradok a 2-3éves használt prémium vonalon és lesz belőle téli meg nyári külön.
    Az adacnál voltak fékút tesztek, bassszus mindegyik 4-8méterrel később áll meg, mint egy szezonális gumi. Az úgy 1-1.5autónyi hossz, nemtudom....
    Igazából a havazás nálam nem szempont, sajnos kevés hó van. Viszont attól tartok, hogy nyáron a 4évszakosak messze nem olyan jól fékeznek és mi azért a maxival elég sokat tervezünk kirándulni és autópályázni. Mondjuk ha túl jók a gumik akkor meg hátulról csattannak belénk, de az még mindig jobb :)

    Az általad linkelt teszt alapján én is a michelin-t venném. Nemtudom 2napja ezen dilemmázok megint, és ráadásul ha a 4évszakos nem elég halk, akkor azt télen-nyáron hallgathatom. :U

Új hozzászólás Aktív témák