Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Samott #116024 üzenetére

    Mondjuk az üzemanyagnál eddig is sokkal nagyobb adótartalom volt, mint sok máson, most azt támogatjuk, a kutas bukik, ezt berakjuk a rezsialapba amiből támogatjuk a fenntartás fenntartóinak a... Elvesztettem a fonalat na.

    Pórnép meg hülye, már a netadónál sem bírtuk megmagyarázni, mindenki fújta a mantrát, hogy "nem Te fizeted, hanem a szolgáltató". Azt sem értette, hogy annak az ügyfelekből van pénze, szóval árat fog emelni.

    Jelentem Csepelen a fodrász emelt, ki is van írva a kirakatba, csak úgy elegáns módszerrel egy A3as lapra filccel. Tavaly t25%-ot emelt, idén még +20%-at. Így sem túl drága. Sarki kajások is megtolják rendesen a mindent, 2x zöldségleves, amiben csak karfiol és répa volt, sztrapacska és egy székelykáposzta. Szóval nem a híres csepeli wagyu marha vagy valami kurrens cucc. Ez 6600 lett.... Kicsit pislogtam, tavaly kb. feléért számolta. De nincs emelés és jól vagyunk.

    És nem, nem az emeléssel van bajom, hanem amivel magyarázzák, mert egyik fele az, hogy EU-t köpködik meg Soros, másik fele amikor azzal próbálnak takarózni, hogy nincs itt semmi probléma, de azért rezsicsökkentünk.

Új hozzászólás Aktív témák