Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #121999 üzenetére

    Na, emésszük.

    "Röviden, törmören, tényleg. Iskolában dolgozom, jövő februárban lenne 2 éve, viszont közfoglalkoztattotként (közmunkás) vagyok felvéve, természetesen olyan körbe ahol az érettségi nem releváns. De már olyanokat csináltatnak meg velem, hogy órát tartsak, ügyeljek minden szünetben (ezt még egy tanártól se várják el, mert be vannak osztva). Vagy vigyek el két osztályt ebédeltetni felügyelő tanár nélkül...Gyakorlatilag egy pedasszisztens munkáját végzem, havi nettó 54-ért."

    Halápi Dóri is megmondta, hogy hülyék vagyunk na, de még legalább valamennyire működik. Most nyomja a tanítóképzőt, ebben a munkakörben ugye még önálló gyerekfelügyeletet sem bízhatnának rá, csak tanár mellett, de az nincs. Fősuli mellett meg lehetne asszisztens és akkor van jogköre meg kicsit több pénz, de hát az a pozíció nem üres azt így nem lehet. Majd hirtelen az lesz most sok, mert ha szűk kört nézem akkor egyre jobban borul az oktatás.

    És akkor magyarázhatjuk mi van a könyvben leírva, mi a munkaköri leírás meg ilyesmik ugye vagy megfejteni a világot, hogy jajj költözz Pestre és bármelyik multi meg akár SSC is, ha nem adja ki a matek az egészet úgy, ahogy van.

Új hozzászólás Aktív témák