Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz Samott #17672 üzenetére

    Ez mindenutt igy megy. Beall a fobb ut aztan az emberek routolnak amerre lehet.
    Waze meg segit eljutni alternativ utvonalakat hasznalva.

    Eddig tartott a Kelenhegyi meg hasonlo villak tortenete - innentol vege a nyugalomnak. Lehet kikoltozni mashova. Ha velem tortenne en is koltoznek. Nincs mas megoldas. Tul nagy a forgalom, az emberek meg kikoltoztek mucsara, hogy sporoljanak az ingatlanon. Ez most visszaut.

    Hiaba tiltjak be az athajtast vagy egyiranyusitjak - az emberek fejeben mar rogzult mint menekulout ....

    Anno amikor a Nagyvarad ternel szoposabb volt a lampa en is siman lekanyarodtam a penzverdenel es ugy routoltam ki a az Orczy utra az Elnok utcan keresztul. Vagy siman mentem tovabb az Blathy Otton es egeszen a kinai piac raktaraig mentem (Vajda Peter utca), onnan meg ki az Orczyra ( szigoruan a benzinkut utan, nehogy mar plusz egy lampa legeyen ). Miert vartam volna meg amig minden egyenesen halado atmegy az Ulloin levo lampan (addigra siman a Kobanyai utnal jartam)? Annyival kevesebbet kellett varnia a mogottem jovonek. Azaz szivesseget tettem.

    Ilyen az elet, mar megint szabalyozni akarnak valamit a helyett, hogy normalis kozlekedesi felteteleket teremtenenek. Johetne a behajtasi tilalom a belvarosba (akinek nincs ott lakasa vagy igazolhatoan dolga az ne jarjon arra), tok felesleges pl az Erzsebet hidon at kihajtani a rakpart forgalmat a Balaton fele. De ez nyilvan csak egy igen hulye otlet - nem vagyok en kozlekedesi mernok (sem).

    [ Szerkesztve ]

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák