Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Grillo #38095 üzenetére

    Ja, nem emiatt van szerintem. Ezt most megpályáztam és kábé nem is foglalkozom vele amíg nem lesz valami következő lépés.

    Inkább az a baj, hogy már egy ideje beteg vagyok (megfázás és köhögés), amiből sosem tudtam kijönni rendesen, mert a család oda-vissza fertőzi egymást. Kábé egy hónapja vagyok szarul. És hétvégénként mindig annyi program jött be a gyerekekkel vagy mindenféle ad-hoc programmal, hogy mostanra a szervezetem bemondta az unalmast.

    Reggel fel sem keltem, csak ettem picit, fogmosás és visszafeküdtem. A fejem kábé szét akart nyílni, meg tüzel a homlokom, de nem vagyok lázas. Most teázom és ágynyugalom főleg. De egész nap az ágyban sem tudok megmaradni, mert attól is megőrülök. Szóval most ülök a sarokban és teázom és lazítok. Asszonynak megmondtam, hogy semmit ne várjon tőlem most, a szemetet sem viszem ki.

    Most elmentek bicajjal vásárolni, amire kíváncsi vagyok, mert asszony kereste rajtam a bringazárat a saját bringájához. Mivel elég sokáig (kábé 5 éve) fel sem ült a bringára, ezért azt sem tudom hogy gurul-e. És az én bringám mögött van a sufni sarkában. Remélem nem izélte szét a küllőimet, amikor megpróbálta kivenni a sajátját. A pumpát sem tudja használni szerintem, sosem pumpálta fel a saját bringáját még előttem. A zár valahol megvan, de a kulcs hozzá valamelyik kulcscsomóján van. Szóval lehet most idegállapotban lesz amikor visszajönnek.

    A melóban nálunk is kezd ömleni a miskulancia. Amióta agilisek lettünk (he-he) azóta kábé folyamatosan task force üzemmódban fut minden. Ez most bedarált két embert. Az egyik felmondott, a másik meg elmegy 5 évvel korábban nyugdíjba, mert nem akarja kicsinálni magát. Szóval a 8-fős csoportból eltűnik két tesztelő.

    Most készülnek egy protó széria gyártására, amihez mindenféle SW-HW előkészület kell. Az egész titkos, szóval kábé semmit nem tudok róla mondani, de a lokáció miatt extra mókás a folyamat. Ugyanis van távolság, de az sem nyilvános, hogy hol van a gyártás.

    Én a meló miatt nem szoktam túlságosan izgatni magamat. Korábban egyszer durván belefutottam a falba részben a meló, részben a család miatt. Azóta kábé fel sem veszem a stresszt. A melót megcsinálom lelkiismeretesen és időre, ha lehetséges. De azon nem húzom fel magam, ha valami nem megy vagy beüt a káosz. Inkább csak röhögök. Az utóbbi időben annyit nevettem, hogy a könnyeim is potyogtak kábé... :C

Új hozzászólás Aktív témák