Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz Phülöp #5116 üzenetére

    Horvat hatarnal Schengen miatt van utlevel ellenorzes - nem tudom kutyaknak is megnezik-e ezt.Ugy gondold el, hogy raneznek az emberre, esetleg scannelik a dokumentumot. Az viszont kb senkit nem erdekel mi van az autoban. Par hete meg mindenkit durvan scanneltek - gondolom rajottek, hogy ez nem jarhato ut.

    Csutortokon atugrottam a Horvat hotelunkbe, hoztam toluk vagy 50M Ft erteku cuccot a kocsimban (rendesen lepapiroztuk) - hataron semmit se kerdeztek. Nagy B&O TV a szukseges cuccokkal (motoros stand, hangszorok, stb + 2db 100 access pointos Cisco WLC meg par laptop es egyeb egyeb okos cucc)(kolcsonben volt naluk - aztan most ugyis arra jartam es visszadtak).

    Neha meg meg a csomagtartot is kinyitttjak - nem ul-e bent valaki a korben sotetitett csomitartoban.Eleg random. Gondolom most a nyari durvasag miatt nem ernek ra alaposan megvizsgalni mindent.Horvat kollegam kocsijan vagy 1 honapja lejart a muszaki - elvileg azt a horvat hataror latna arendszamrol.Megsem szurtak ki. Ugy vette eszre veletlenul.

    Tegnap a hatarra a sor vege Koperben allt - az jo 12KM-es sor a hatarig. El is dontottuk gyorsan, hogy akkor a hegyi uton jovunk haza. 20 perc alatt hazaertunk. Igaz van egy olyan resz ami elmenne lesiklosancnak - annyira meredek. Onnan meg latszott a masik hataratkelo is - ott is kilometeres sorok. Nem tudom miert mindenki szombaton indul utnak. Itt a hetvege az minimum tobb oras szopast jelent - az a 12 kilometeres sor nem is tudom mennyi lehet. Es a 12 kilometerbol vagy 3-4 km ketsavos - csak utana szukul 1 savra.

    [ Szerkesztve ]

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák