Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz Phülöp #86957 üzenetére

    Közvetlen az otp-s kártyával megy a fizetés, curve-ön keresztül nem.
    Ugyan Paypal accounthoz csak most adtam hozzá ezt a kártyát, az első 0 forintos hitelesítő tranzakciónál kellett is otp app-os ujjlenyomatos ellenőrzés. Utána már ment a fizetés.

    Curve-nél lehet kellene egy ilyen hitelesítő tranzakció, de én nem tudok ilyesmit kezdeményezni. Eltávolítani, újra hozzáadni nem akarom a kártyát, ne fussak bele valami idióta korlátozásba.

    Simple-től jött is email (a webshopomban használom):

    "Az Európai Unió által életre hívott, és 2021. január 1-én bevezetésre kerülő PSD2 szabályozás tapasztalataink szerint mind magyar, mind nemzetközi szintéren fennakadásokat okoz ebben a kezdeti időszakban, ezért drasztikusan megemelkedhet a sikertelen fizetések aránya.

    Szeretnénk tájékoztatni, hogy az elutasítások függetlenek a SimplePay rendszerétől. A kollégáink folyamatosan egyeztetnek mind a magyar, mind a nemzetközi szervezetekkel annak érdekében, hogy minél hamarabb elhárítsák a problémát.

    Amennyiben panasz érkezik az elutasításokkal vagy a 3D Secure azonosítással kapcsolatban, kérjük a kártyakibocsátó bankjához irányítsák a vásárlókat."

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák