Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    A növényi alapanyagú kajagyártó után (ami még kész sincs) a 4. gyár elképzelésem az volt, hogy állati eredetű kajákat gyártanék Sanctuaryban. Megnéztem a hozzávalókat az egyes kajákhoz és az ötletet teljesen el kellett vetnem. Hogy miért? Nézzük miket lehet gyártani:

    Cram: bukik a Brahmin hús miatt, mert bár azt lehet cage-lni, viszont az állatot nem vághatod le, mert akkor a falu ellenségeddé válik. A mongrel dogot tudod cagelni, viszont az ahhoz való canned dog meat beszerezhetetlen vagy csak nagyon nehezen, ráadásul fele-fele arányban békés kutya jöhet ki a cage-ből, amivel nem tudsz mit kezdeni ebben a tekintetben.

    Porkn'Beans: a mole rattel nem lenne baj, viszont a slit bean szintén nagyon ritka csak pár helyen van néhány növény, de szerintem ritkább mint a hubflower.

    Salisbury steak: szintén brahmin meat és slit bean kell hozzá, fent már taglaltam a problémákat ezekkel.

    Yum Yum Deviled Eggs: ez a legviccesebb, mert ehhez mirelurk tojás kell, ami szintén elég ritka, ráadásul tök veszélyes beszerezni. Ez kb. akkor lehetne működőképes, ha lecage-eled a Mirelurkot, emiterrel leszelidíted és aztán tojást rak a setllementeden valahol, amit aztán le tudsz szüretelni. Nem hiszem, hogy ilyen szinten meg lenne csinálva ez a játék. :)

    Szóval azért jó lett volna a Bethesda részéről, hogyha ezeknél a gyártóknál olyan alapanyagokat talál ki, amik nagy mennyiségben rendelkezésre állnak vagy termelhetőek.
    Pl.: Radstag pöri: 1 x Radstag meat, 3 x Mole rat meat 1 x Oil, 1 x Gourd, 2 x Tato :)

    Kár, hogy nem lett jobban végiggondolva a dolog.

    Kompromisszummentes linux gaming.

Új hozzászólás Aktív témák