Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz #81999360 #7511 üzenetére

    Azok között az összetákolt, kókány modok között akad jónéhány, amivel összemérhetőt eddig csak az Obsidian tudott felmutatni a FO világban, a Bethesda nem.
    Valóban, a többezer mod túlnyomó része idegen a lore-tól, túl erőssé tesz, vagy egyáltalán nem illik abba a világba, amit a Fallout jelent, de simán össze lehet válogatni néhányszázat, ami pótolja azt, amit a beth elfelejtett vagy nem mert beletenni a játékba, mert az egyszeri játékos, akinél az a sikk, hogy minél hamarabb kipörgessen egy játékot, és máris jöhet az újabb, mert az a sikk manapság, nem tudna vele mit kezdeni, mert meghaladja a felfogóképességét egy összetettebb történetsor, ami túlmutat a lövöldözzünk le minden szembejövőt stíluson.

    Vannak (én is), akiknek a megfelelő modok összerakásával felépített saját világ kialakítása legalább olyan jó időtöltés, felfedezés, mint maga az a világ, amit alapként a beth összerakott, hogy a moddereknek legyen mire építeni. Az ehhez szükséges modok kiválogatása, tesztelése akár több hétre, hónapra is le tud kötni, és akkor még hátra van a közösen felépített világ, történethalmaz bejárása. De az is lehet, hogy a modok válogatása, tesztelése közben annyira kiismerem az adott világot, hogy az utóbbi már nem érdekel. A Skyrim így járt anno. A FO4 még fenntartja az érdeklődésemet, mert tudom, hogy még a pálya felét se láttam. A modok száma meghaladja a 300-at, így még a mod merge is játszik, különben nem férne bele mindaz, amit bele akarok tenni. Így is van sok, ami kimaradt, vagy tesztelés után kikerült a listából, mert nem fér össze azokkal, amiket semmiképp nem akarok kihagyni.

    Gyanítom, most jön az, hogy nekem erre nincs időm. Annyi időd van rá, amennyit rá akarsz áldozni. Ha nem akarsz sokat, akkor ne tedd, de ne szóld le mások játékát, a moddereket meg főleg. Nélkülük valamennyi FO, S.T.A.L.K.E.R és hasonló már rég a feledés homályába merült volna…

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák