Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Destloler #3538 üzenetére

    Fordítsuk meg a kérdést kérlek:
    "Van olyan Linux, amit a VIA támogat?"
    NINCS.
    A VIA az egyik legszemetebb, legf0$talicskább cég széles e világon. Jönnek hogy így alacsony fogyasztás, olcsó HTPC, HD lejátszás... Utána a zuhany: Fogyasztás OK, ár OK... HD vagy van vagy nincs, ha van, akkor is max. W7 32 bit alatt, 64 bitet hírből sem ismerik. HD-t lejátsza, csak kódolj át mindent XYZ formátumba, mert a többit nem.
    Másrészt olcsó HTPC sztem Linuxos cuccot jelent, mert a Windóz nem ingyenes (van akinek igen, de az ugye ne legyen má' opció, h lopjá windózt, mert linux driver nincs...). Windowshoz adnak ki félévente-évente frissítést, linuxból ált Ubuntu, Süsü és other van, aminél az egy éves már marha friss. Volt netes petíció a linux driverekért, jól le$zarták. Olyan alaplapot sem veszek, amin VIA Chip van!

    chab7: Ööm, bódottá! Ez így megy. El kell döntened, hogy friss cuccokat bevállalod (nem a testing vagy nagyon korai változatokat), az ezzel járó rizikóval, vagy nem. Volt, h egy új kernelhez pár napig nem volt zárt driver és Virtualbox, utána lett. Általában ez a pár nap a reális, durva hibáknál kevesebb.
    Erre a VGA dologra a beállításokban nincs mód, h csak a főképernyőn nyíljanak meg?

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák