Új hozzászólás Aktív témák

  • gorje

    senior tag

    Elnézést az előbbi kirohanásomért! Teljesen megértem a törlést :D Nem szokásom rage-elni de ez most...
    2017-es profilomra tavaly TF-bant kaptam, idén mondom elkezdem újra. Erre persze hogy nem megy transfer, csak konzolon. Írtam, kedvesen. Le se ....ják, majd lesz valahogy, full random a feloldás. Tavaly csináltam 1 profilt hogy teljeskörűen használhassam a játékot, sbc-ket tudjak kirakni pl..
    Új év új kezdet, aha :D Nyitottam pár jó játékost, nagyrészt untrade, de örültem, játék is jobb 1 fokkal sztem. Letoltam pár meccset nem oldották fel ugye a web appot és alkalmazást. Hallottam olyanokat hogy több 100 meccs is lehet amíg feloldják. Na mondom jó akkor új profil. Elkezdtem szombaton és vasárnap full játék és trade. Persze semmit nem nyitottam kb. 180-as TF profit + DIV besoroló, ebből már lehet bohóckodni (bár még most is jobban élvezem a trade-elést mint a játékot kb :D ). Erre ma mondom megnézem már, companiont. Hát nem bannolva lett a marketről? :D Nem azt írja hogy jársz még vele és feloldásra kerül... Írtam EA-nek, nem tudnak segíteni, kb ennyi volt a válasz.
    Szóval verjembele :D

    Jó játékot és stresszmentes örömteli perceket mindenkinek! :R (ha nem történik valami pozitív változás akkor ennyi volt fifa... nagyon ritkán pumpált fel a játék de most nagyon...)

    [link]



Új hozzászólás Aktív témák