Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz concret_hp #25728 üzenetére

    Még annyi a különbség, hogy megállapítást nyert itt az elmúlt időszakban, hogy erősen órafüggő az, hogy a Garmin weboldal mit mér PB-nek. Háromféle variáció van.

    1., régi óráknál "semmit" sem mér (610-zel tolom - nem röhög - egyetlen egy rekord sincs a Garmin oldalamon, valszeg a régebbi technológia miatt)

    2., kicsit "újabb" óráknál előfordult, hogy csak akkor mér PB-t, ha ahhoz közelit futsz (pl. ha 11km-t futsz és abban van egy legjobb 10-esed, azt már nem számolja, de ha csak 10.140 méterben van a legjobb, azt már regeli)

    3., Újabb óráknál mindegy mit futsz, regisztrálja, ha PB-d van. (Tehát futsz egy 20km-t, amiben volt egy 10km-es szakasz, ami PB, azt kiemeli és beregeli, mint PB-d).

    Az első pont számomra teljesen érthetetlen, a Garmin Connectet szinkronizálja az Endomondom, ami ugyanúgy a 610 alapján kiszámolja a PB-ket. Volt olyan 16km-em, amiből kijött egy 10-es, egy 5-ös és egy 3km-es PB-m és mindhármat kiemelte és betette az Endomondo a saját adatbázisába. A Garmin meg nem tudta a Garmin Forerunner 610-ből. Nevetséges.

    Tehát még kb. ez változott. Elenyésző szerintem.

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák