Új hozzászólás Aktív témák

  • dabgergo

    őstag

    ígyvanferi: Káli-medence nekem is az egyik kedvenc területem itthon, nem csak futni hanem bringázni is álom ott :) EGyébként Kiprun Ultralight-ot is érdemes megnézned a Streak LT4 helyettt, az alapból olcsóbb mint 64 EUR és nem egy rossz cipő. Baromi könnyű, nekem nagyon tetszik h szinte nem is érzem h rajtam van. Rekortánon intervallumra és versenyre sztem jó.

    Agony: egyetértek, sztem is azt fontos tisztázni h az óra nem azért van h jobb teljesítményt érjünk el, nem kell mellébeszélni stb, mert nyilván nem ezen múlik a sportteljesítmény. Ugyanakkor sokan (én is) akik szeretik a technikai újdonságokat ez hatalmas plusz és öröm, ráadásul engem a grafikonok, statisztikák motiválnak is, így nem csak hobby hanem talán valamelyest visszahat a sportteljesítményemre. De mindenesetre nem azzal szoktam magamnak indokolni az újabb óra vételét h na majd ezzel gyorsabb leszek :D

    tomcica: "felenk max ugy fizethetsz az oraddal,hogy odaadod,ez itt nem EU :DDD balkan cigany vasar az egesz orszag"

    lol - ez amúgy komoly? tényleg sehol kb nem lehet érintéssel fizetni?

    borix: nekem annyival "könnyedebb" a futás mobil nélkül de komolyan, elején a karomon volt mint sokaknak, de elképesztően zavar ott mostmár főleg 4-es tempo környékén, ami viszont egész tűrhető (és ha full ismeretlen helyen megyek vagy nagyon hosszan akkor azért viszem magammal) az a Salomon Pulse Belt futóöv, ha ezt jól helyezem fel magamra akkor nagyon kényelmes és alig lehet észrevenni. Mindenesetre sztem is nagyon hasznos a zene meg a fizetés, kényelmi dolgok, de mindkettőnek van valódi hasznossága.
    Polar Vantage M: hát ahogy olvasom eléggé kettős a helyzet, még mindig nagyon sokan adják el, de elég sokat javult a pontossága a kezdeti állapothoz képest. Én elvből váltottam Polar-ról, nekem ez sok h ennyire igénytelen egy cég, alapfunkciókra várj éveket? Elkőpesztő... és még kevesebbet is tud mint a jó öreg M430... pl End Time Estimatort nem kapta meg (legalábbis eredetileg nem és asszem nem is volt tervben). Nekem bejött a Garminra váltás. 935 elég király.

    danielsz: köszi az infót, sztem lehet h kocsival mennénk novemberben a balatoni FM-ra és akkor abban is lehet melegedni :) térdem most nagyobb kérdés sajnos, azon múlik főleg.

Új hozzászólás Aktív témák