Új hozzászólás Aktív témák

  • batagy

    őstag

    Sziasztok!

    Kis segítséget, útmutatást kérnék szépen, cipő ügyben.
    Nem futáshoz, hanem napi normál járáshoz keresek cipőt.

    Térdfájásom van már 2 éve, porckopás, csont gyulladás. Tudom hogy mikre kellene figyelni, pl. Térd kimozgatás , comb nyújtás, farizom , hasizom, törzsizmok erősítése, gyógytorna, talptorna, lépés gyakorlatok, ennek ellenére nehezen múlik. Most kaptam hyalorunsav injekciót is. Nehéz mindent betartani, főleg a lelkiállapotom miatt.

    Lúdtalp problémát évek óta nem kezelem jól. Hiába a jó puha Adidas cipő, de úgy érzem nem tart. A talpbetétekkel mindig küzdök. Valahogy csapom a talpam a földre és nem rendesen gördülök. Ez az egyik ok. A másik, a gyenge farizom, hasizom és egyáltalán a felbomlott izomegyensúly miatt a térd bedől és arra terhelődik.

    A lényeg hogy sima járáshoz keresek cipőt.

    Az utóbbi másfél évben ezt az Adidas Duramo Lite 2.0 cipőt hordtam, plusz talpbetéttel, aminek a puhaságát az elején nagyon élveztem. De néha érzem, hogy épp amiatt hogy nagyon puha, nem stabil. Mintha mindig szivacson járnék. Most vettem egy Decathlonos HW 540 gyalogló cipőt , keveset hordtam. Ez jónak tűnik, csak betét nélkül ennél is bedől a térdem.

    Kérlek ajánljatok már nekem olyan cipőt, ami segíthet. Fontos a rezgés elnyelés, de azért tartson is , és a lúdtalpat is figyelembe kell venni.
    Ahogy nézem, hátul a saroknál van elkopva.

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák