Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz LanyUs #45616 üzenetére

    mentem egy karikát a triumph al, meg is fogalmaztam a véleményt, aztán beleolvastam mások véleményébe, és egyelőre úgy látom mennem kell még egy karikát vele, mert nagyon nem egyezik a véleményem..

    Ha a hiperpuha talp kell, akkor sztem a triumph se lesz jó, és ismételten inkább az asics RR FFet javaslom, az olyan, mintha párnán futnál.

    ezt irtam volna, majd max kitöröltetem holnap:

    reggel nem sok kedvem volt elindulni, de aztán rávettem magam a Triumph ISO 4ban egy karikára. Hú, hát ez jó cipő :)
    Nem Neked való, mert sztem kevesebb a puhasága, mint a ride-nak (a RR FFtől meg fényévekkel keményebb), viszont 9-10k-ra indultam, és csak azért jöttem haza 12k után, mert menni kell hasznot hajtani. pár napja elfelejtettem lenyújtani, azóta merevebbnek érzem a lábaimat, és mégis, brutál jó volt a reggelem. csak nyom előre, pörget. irtó király.
    ami nem annyira jött be vele, az az, hogy olyan, mintha ez is túl magas talpú lenne, kicsit billegős, és ennek is csúszik a talpa terepen. aszfalton viszont pörget. A másik furi, hogy mintha stabil lenne egy kicsit. ezt inkább az elején vettem észre, a végén megszoktam. harmadik nüansz, hogy nagyon sok a szivacs itt is a boka körül. ősszel pont jó lesz, de most 22fokban nekem mármár sok volt.

    [ Szerkesztve ]

    eladó topping dac

Új hozzászólás Aktív témák