Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Never79 #46444 üzenetére

    Grat az UB-hoz! A Pécsely - Dörgicse rész kihagyása miatt lett megvariálva a te eredetileg választott szakaszod vagy csapaton belül is volt valami változás? Ha jól emlékszem, a rajttól mentél volna Dörgicséig első körben. Ahhoz képest jó sokára kerültél sorra.
    Nálunk is volt utolsó pillanatos variálás, az egyik tagunk gyomorrontás miatt kiesett, péntek este evett valami rosszat valószínűleg (a tejszínes tintahal bölcs választásnak hangzik egy nappal egy futóverseny előtt :( ja, nem :D ). Ketten (én, akik előtte, meg a CSK, aki utána jött volna eredetileg) felosztottuk egymás között a távját, így nekem plusz 7 km jutott a második etapban a 8,8 helyett. Az első is 15,7 km volt, ennek a befejezése és a második kezdete között 4 óra szünettel, szóval lemondtam arról az eredeti tervemről, hogy 5 km-en próbálok egy pb-t futni. Ehelyett az első részen mentem rá az 1 órás rekordomra, amit sikerült is egy egészen kicsivel, de megdöntenem, szóval a foglalkozás elérte a célját végülis. A második táv az már elég szenvedős lett, a kevés pihenő, a jó kis zivatar, ami elkapott, meg az itt-ott a talpamon kezdődő kidörzsölődésnek köszönhetően. De azért így is nagy élmény volt. Arra jutottam, hogy persze, vannak különösen szép szakaszok, pláne ragyogó őszi napsütésben vagy épp naplementében, de én a sötétben, szakadó esőben az autóút mellett vezetett göröngyös bringaúton is élvezem a futást, ha időnként megpillanthatom a Balatont, meg a túlpart pislákoló fényeit. A tempómmal is elégedett voltam összességében. Ha a kettőt átlagolom, akkor a 31,5 km-re 4:16 jön ki, a pulzus persze az egekben, először 178, utána 169, de hát a verseny az verseny.

    Egy fura anomáliát találtam a checkpointsystem oldalán az eredményeknél. Akit eddig néztem, mindenkinél irreálisan gyors szakasztempót mutat az Aszófő és Akali közötti szakaszokra, meg a Kővágóörs és Kékkút közöttire, és a Kékkút - Salföld közötti pedig a valóshoz képest túl lassú mindenkinél. Lehet, hogy Aszófő és Akali között az eredeti útvonal távjával számol a rendszer, a Kékkutas ellenőrzőpontot meg lehet, hogy előrébb hozták az eredetileg tervezetthez képest, de a rendszerben nem módosították a két szakasz távját? Ezeket tudom elképzelni, de még nem számoltam utána pontosan. Nincs persze jelentősége, mert ahogy látom, tényleg mindenkinél megjelenik ez a furcsaság. Emiatt lehet, hogy nálunk a 3:23-as szakasz tempóval 219. szakasz helyezést ért el a csapattárs, a 7:25-ös tempójú salföldi szakaszon meg a 114. lett. Egyébként meg az átlagtempója a teljes Köveskál és Salföld közötti távján 4:57 lett, ami kiadja a matekot.

Új hozzászólás Aktív témák