Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz margithid #59713 üzenetére

    Én nem nagyon találok róla infót a neten. Egy csomó jó cipőt lehet venni ennél olcsóbban.

    Méreted nem tudom, de van most pl. egy 45-ös Floatride Energy 3 AY-n 14 ezerért: [link]. Ha valakinek méret, vegye meg gyorsan.
    44,5-es és 45-ös méretben van még Puma Velocity Nitro szintén AY-n, 21 ezerért: [link].
    Mindenes cipő mindkettő.

    Amúgy már megjelent a Nike Streakfly. Igaz gyorsan el is fogyott. ;] 150 euróért vitték, mint a cukrot (vagy mint a budipapírt nemrég). Nekünk jó lesz majd féláron egy év múlva. Van róla már jó sok teszt. Én azt hittem ez valami minimalista cipő lesz, de elég nagy a stack height, meg jó puha a talpa a full zoomX miatt. Viszont baromi könnyű, ha minden igaz még a Liberate Nitronál is könnyebb, ami eddig a legpehelysúlyúbb cipőm. 45-ös méretben is 200 g alatt van.

    Jön egy peba habbal és karbonlemezzel megspékelt decathlonos cipő is hamarosan, Kiprun KD900X néven. Baráti árazással ez lehet a szegény ember Vaporflyja.

    (#59721) bandus: tök hiteles a poszt, pláne azzal a fotóval illusztrálva a leírtakat. Ja, nem... Csak egy gyors megjegyzés: a tavalyi UB-n is már csak védettségi kártyával indulhattál, ugyanúgy percek alatt beteltek a helyek. Szóval ennyit a kevesebb nevezőről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák