Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Casanova* #45302 üzenetére

    ez is baromsag.

    A mikrohullamu melegites pont olyan hokozles, mint amikor sutoben melegited a kajat, a kulonbseg csak az, hogy az intenzitasa mas, igy nagyon konnyen lokalis forrasok alakulnak ki. Ez azt okozza, hogy
    - az adott helyen megvaltozik az etel viztartalma, mivel a viz elforr onnan. Ez okozza az izvaltozast is, mert a vizben oldott izanyagok eloszlasa megvaltozok.
    - ha esz nelkul melegitunk, akkor siman tulhevul a kaja, es nyilvan megvaltozik a szerkezete. Ha tulmelegited a gazon, akkor is megvaltozik a szerkezete. Ettol nem lesz sem karos, (ha nem egeted szenne) sem veszelyes.

    Vegyel egy mikroban hasznalhato fedelet, ezt tedd ra a kajara, ekkor a paratartalom nem tavozik, es a kaja ize is ugyanolyan lesz.

    Korabban nem foglalkoztak a mikrok sugarzasvedelmevel (figyelem: sugarzas nem egyenlo radioaktiv sugarzas!) Mint ahogy a tevek sugarzasaval sem foglalkoztak. Igy siman okozhattak akar rakot is. De kabe 30 eve nem lehet ilyen szarokat forgalomba hozni.

    Ha tesztelni akarod a mikrodat, akkor tedd be a mobilod, es zard be az ajtajat (NE inditsd be a mikrot :)) )

    Ha fel tudod hivni a telefont, a mikro kuka. Ha nem elerheto, akkor minden oke, nem lep ki sugarzas a keszulekbol, nyugodtan lehet hasznalni.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák