Új hozzászólás Aktív témák

  • Cassidey

    senior tag

    Kipróbáltam pár fehérjét mostanában, szóval összegzés:

    Carnivor csokis - nem finom, fura mellékíze van
    Dymatize ISO valami csokis - nem finom
    Gaspari Myofusion csokis - semmi extra, nem elég csokis, mintha normál mennyiségű vízzel is túlhígitanám
    Scitec 100% Whey Peanut butter chocolate - egyáltalán nem mogyoróvaj jellegű, inkább sima mogyorós csoki, ittam már jobbat ilyen ízből, de egynek ok.
    Scitec 100% Whey kókuszos csoki - ez nem volt rossz, de nem innám sokáig
    Scitec Protein Delite mandula-kókusz - kicsit marcipán feeling a mandula miatt, finom, de nagyon tömény, krémes, édes, több folyadékkel mint a szokásos jó, viszont kicsit cukrosabb és drágább mint a többi

    Amiket az utóbbi hónapokban használtam:
    Cellucor Peanut butter marshmallow - a pillecukorból nyilván semmit nem érez az ember :) szóval inkább édes mogyoróvaj. Ez a kedvenc egy ideje egyébként, néha beledobok egy banánt, zabkásában/palacsintában is finom.
    Cellucor Cinnamon bun - domináns a fahéj, kifejezetten "fűszeres" ízű, nekem simán nem igazán ízlett, viszont palacsintában/sütiben nagyon

    Végül amit vettem most (dobpergés ;] ):
    BSN Syntha 6 - Strawberry Milkshake, Vanilla Ice Cream, Chocolate milkshake, magasan verik az összeset, elképesztő finom mindhárom. :) Tényleg mintha valami isteni gyorséttermi turmixot iszogatna az ember, nem proteinshake-et.

    Tudom, nem menő, mert ennyiért lehet tisztább fehérjét venni, de ezt legalább megiszom, és tök jók az arányai kaja kiváltáshoz/eltoláshoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák