Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Ijk #74185 üzenetére

    Látod már, hogy a hosszú évek alatt miért alakult az ki, hogy szezonokban gondolkozok? Nyáron kell jól kinézni, télen meg elengedheted kicsit a gyeplőt. Elvégre a jó kinézet csak akkor számít, ha látszik is!

    Nyáron simán vedd fel az izomtrikót, meg a rövidujjú inget, ami majd szétpattan a karodon, járj strandra, természetesen fecskében, mert az a combot is kihangsúlyozza...

    Sokszor hallani persze, hogy a nőknek nem is tetszik az a nagy izom, meg izomtrikóban csak a barom 20-as IQ-val rendelkező ősemberek járnak. De a nagy f@szt. A nőknek nem az izmoktól van fóbiájuk, hanem az azzal nagyon sokszor társuló primitívségtől. Ha te kidobod, amid van, de mellé egy értelmes, intelligens srác vagy, akkor meg fognak veszni érted, nyáron le sem tudod vakarni őket.

    Én ezért is nem kínlódok vele télen. Szinte semmi előnyt nem jelent ilyenkor. Ha elmegyek egy szórakozóhelyre hosszúujjúban, ahol beszélgetésre se nagyon van lehetőség, akkor lőttek az esélyeimnek, főleg ha hozzátesszük, hogy elég alacsony is vagyok.
    Nyáron bezzeg, kis túlzással, elég rámutatni egy csajra, aztán vihetem is.

    Ezért mondtam, amikor kb. egy hónapja bedobtad azt a jó formát, hogy ki fog-e ez tartani a szezonig? ;]
    Mert jönnek az ilyen tapasztalatok, hogy szopsz egy csomót, de nem tudod kamatoztatni, aztán belefárad az ember, hogy eredmény nélkül öncélúan nézzen ki minél jobban.
    De most már baszki, ne szórakozzál! Minimum tartsd ezt a formát, vagy élesítsd még ha tudod. Nyáron meg ne azon legyél, hogy 100%-ra tarts mindent, hanem minél többször használd ki az alkalmat, ha használhatod a testi előnyeid. Strand, trikós buli, akármi.

    (Sokan esnek abba a hibába, hogy már annyira maguknak csinálják a formát, hogy el se jutnak sehova, csak nehogy a diétába egy pici hiba is csússzon, vagy egy edzés kimaradjon. Pedig nem romlik oylan könnyen el a forma, az ilyen hozzáállással meg kihagyják az előnyeit...)

Új hozzászólás Aktív témák