Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Dexar007 #40696 üzenetére

    Édesanyámnak van egy rendkívül jó receptje, mi mindig azt csináljuk meg. Finom omlós a tésztája, nem keményedik meg, az ízvilág is nagyon jó, a legjobb recept, amit eddig láttam, lopkodja is mindenki, aki kóstolta. Igaz, teljes mértékben szemét alapanyagokból készül, de tényleg nagyon jó. Kipróbáltuk, hogy ugyanezt a receptet felturbózzuk kicsit, fehér liszt helyett teljes kiőrlésűt használtunk, cukor helyett nyírfacukrot és a fehér vackot a tetején is nyírfacukorból csináltuk, de nem lett olyan a végeredmény. Kirepedezett, meg az íze se olyan frankó, viszont még mindig puha a tészta. Megmondom őszintén, ebben a receptben nem bízom, már a nyújtásnál is fura nekem az állaga. Lehet, hogy jobb alapanyagokból van, de ilyenkor szerintem belefér, ha nem ezen görcsöl az ember, a lényeg, hogy minél gyorsabban visszaálljon minden a rendes kerékvágásba.

Új hozzászólás Aktív témák