Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Megjött ma a második kamera csomag is. Az előzőt jövő hétig kellene visszaküldenem, de egyrészt rohadt drága németbe elküldeni egy ilyen 3+ kilós csomagot másrészt úgy néz ki ez az új sem lesz jó
Hiseeu NVR: ezt beüzemeltem, egyből megtalálta a két régi ONVIF kamerámat de oltári fapad az egész az Annke-hoz képest. Főleg mozgásfelismerés terén. De a visszajátszás is botrányosan primitív.
Mindegy gondoltam rákötöm az új Besder kamerákat. Erről van szó: [link]
Ez out of the box tök jól működik, összekötöttem az appal, mindent tud amit szeretnék. Tudja az 5Ghz-es WIFI-t, különböző mozgásérzékelést, különféle éjszakai módot, lámpát is rákapcsolja az emberre mozgásnál, szóval nagyon király ennyi pénzért.
Azt hinné az ember hogy akkor öröm boldogság, DE:
olyan mintha ez a kamera nem ONVIF szabványú lenne. Hiába van odaírva nagybetűkkel. Szépen kiosztotta wifin-n neki a 192.168.1.83-as címet, de sehogy máshogy nem érem el csak az appal. Elsőre ugye az NVR-el próbáltam, az csak a két régi kamerát találta meg. Utána az Annke-hoz letöltött IPCAM Suite-ot, az sem látja. Böngészőbe ha beírom az IP címet nem hoz fel semmit. Szóval nekem ez most tisztára olyan mint a Xiaomi EC5-öm amit épp eladni készülök mert ugye átállnék a felhőjéről az NVR-es rögzítésre.
Valakinek sikerült ilyen kamerát OnVIF rögzítőre rákötnie?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest