Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
senior tag
válasz Czimby #27393 üzenetére
Volt, hogy Hikvision rögzítőt is használtam.
DS 7608 NI-K1C
Jól emlékszem 4db 5MP-es kameráig a fő adatfolyam ment, az fölött (több kamera), az "al" adatfolyam.
Szerintem nem biztos, hogy nagyon észrevennéd a minőség különbséget.
Mindenképp Hikvision lesz a rendszer?
Reolink NVR-nél:
RLN 36"A többcsatornás hálózati videórögzítő fontos a több helyszínes monitorozáshoz, különösen nagyobb terület esetén. Ez a Reolink 36 csatornás NVR egyszerre 36 működő kamerához csatlakoztatható, mindegyik akár 12 MP-es felbontással. Ezenkívül további riasztási be-/kimeneti csatornákkal is rendelkezik, amelyek segítségével személyre szabhatja a különböző észlelési/válaszolási módokat. Az előállított nagy mennyiségű adat biztonságosan tárolható akár három max. 16 TB-os HDD-k (külön megvásárolható). Készüljön fel a központosított egyszerű felügyeletre!"
Ehhez viszont Reolink kamerák kellenek.
Mennyi lenne a büdzsé?
[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
válasz Czimby #27383 üzenetére
Az NVR-t, meg a két POE switchet a routerodba, ha nincs elég hely, akkor sima gigabites switchet is használhatsz.
A Kamerákat meg a két POE switch-be.
Ennek az NVR-nek amúgyis csak egy UTP csatija van.
Ilyenkor a router oszt IP címet az NVR-nek, kameráknak.
Reméljük a kamerák meg POE képesek. -
bigrock
Topikgazda
-
kunberci
senior tag
válasz Czimby #26283 üzenetére
Ár érték arányban szerintem még ez a legjobb választás (NVR).
Én már csakis SSD-t használok NVR-be.
Hikvision NVR.
Reolink NVR.Én inkább vennék 3db négy kimenetes POE-s switchet, egyrészt jobban lehet szegmentálni, közelebb lehet rakni a kamerákhoz.
[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
válasz Czimby #26279 üzenetére
Szia!
9db. kamerához 16-os NVR kell.
POE-s vagy nem POE-s NVR-t szeretnétek? Milyen módon lesznek megtáplálva a kamerák?
1: Tápegység mindegyiknél.
2: POE-s NVR.
3: Nem POE-s NVR, plusz POE switch.Van egy HDD-s és mondjuk két HDD-s változat is, (mennyi időt szeretne rögzíteni)?
Amennyiben POE-s táplálás lenne, akkor én inkább sima NVR-t vennék, plusz POE switchet.Nem POE-s NVR:DS-7616NXI-K2, nagyobb felbontást is kezel, mint a mostani kameráid, két HDD-t tudsz belerakni. Ehhez kell még POE switch.
A POE-s változata elég drága, olyat nem választanék. -
spiky03
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest