Új hozzászólás Aktív témák
-
Nadihun
csendes tag
válasz Marci112233 #29943 üzenetére
Igen, a portok engedélyezve vannak.
Próbáltam ki és bekapcsolni, de sajnos az eredmény továbbra is ugyanaz.kunberci: #29942 - megpróbáltam ezt is (ehhez a POE portokat kellett törölni) és a kamera csatlakoztatása során megjelent a kamera a zöld, sikeres ikonnal együtt. Hozzáadást követően az adott port megkapta a POE engedélyt, viszont átváltott a már megszokott Offline státuszra.
Az NVR-hez csatlakoztattam UTP-vel egy laptopot, ami azt jelezte hogy nincs internet a hálózaton. Ez lehet a probléma? (A hálózaton ekkor sem találtam meg a csatlakoztatott kamerákat az SDAP toolal.) (Közvetlen a switchbe csatlakoztatva ugyanazt a laptopot ugyanazzal a kábellel volt net.)
-
Nadihun
csendes tag
Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni, de nem találtam megoldást a problémámra, kezdek teljesen tanácstalan lenni.
Annke PoE NVR-t vásároltam, hozzá 3 db Annke C800 kamerát. 3 hónapja megérkezett, kipróbáltam (NVR kapott áramot, egyesével egymás után összekötöttem a kamerát és az NVR-t, monitoron láttam a képet, mind3 működött), majd félretettem és júliusban került felszerelésre, azóta viszont nem látom a kameraképet az NVR admin pagen/nem látom a kamerát a hálózaton.
Számítógép böngészőből, Annke Vision appból és az NVR-hez csatlakoztatott monitoron keresztül is próbáltam, azonban Offline(Észlelés) az állapotuk. Annke Device Manager, IP Scanner, SADP tool sem látja a kamerákat.
A kábelezés a következő: Telekom modem összekötve egy switch-el, a switch-ből kap netet az NVR, a 3 kamera az NVR-be dugva.
Különböző módon próbáltam szerkeszteni, konfigurálni az Annke admin pagen a hálózati és kamera beállításokat, de semmi.
Tudtok segíteni, merre kéne indulnom?
Köszönöm szépen előre is!
-
Nadihun
csendes tag
Sziasztok,
A topic összefoglalóját és több oldalt végig olvasva rászántam magam, hogy konkrét ajánlást kérjek tőletek. Legkésőbb a többször hivatkozott húsvéti akcióban szeretném megvásárolni az eszközöket. TP-Link Tapo-t néztem első körben, illetve a Hikvision/Annke termékeket.
Köszönöm a segítséget!
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? 3 kültéri
2. Később lesz-e bővítve? Valószínűleg nem
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe, vagy SD kártyára lesz a rögzítés? NVR
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (milyen messze van a kerítés vagy az utcafront)? Nagyjából 10-30 méter.
5. Kellenek-e "okos" funkciók (személy/gépjármű felismerés)? > Személyfelismerés jó lenne, különösen ha ilyen esetben telefonon kapnék notificationt a mobil appban. Az udvaron egész sok fa és egyéb növény van, ez nem tudom mennyire befolyásoló tényező.
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)? Igen
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? Az eddig látottak alapján 200e Ft-ot mondanék a komplett rendszerre. A lényeg hogy jó legyen, nincs kőbe vésett határ.
8. WiFi-s kamerát szeretnél (alapból vezetékest ajánlunk)? Csak vezetékes, PoE-s.
9. Egyéb igények (pl forgatható, sim kártyás, napelemes, színes éjjeli kép stb)? Színes éjjeli kép jó lenne, mobil app jól használható legyen - notification pl. a fentebb említett személyfelismerés esetén, egyszerű telepítés és karbantartás IT szempontból. Nice to have: későbbiekben okoseszközökkel való kompatibilitás lehetősége - TP Link Tapo termékeket néztem első körben erre a célra, de ez nem eldöntött még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- VoIP telefonálás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...