Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
Nekem is ma érkezett meg. Most nincs időm, de holnap tesztelem, és írok, ha még aktuális lesz.
Előzetes tipp: ha van saját webes streaming felülete, akkor LAN-on belül böngészőben IP-vel (nyilván érdemes neki fixet adni), WAN-ból pedig DDNS+port forwarding lesz a megoldás.
Ha nincs saját webes streaming felülete, akkor kell keresni egy alkalmazást, azon belül pedig elérés módja pedig ugyanaz mint amit írtam az előző bekezdésben.[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Ma hajnalban rendeltem meg a qf001-et (azóta pár Ft-tal fentebb ment az ára), előtte én is sokáig nézegettem. Érdemi különbséget a tömegükben találtam adatlap alapján. Lehet, hogy a qf002 erősebb anyagból lett összeépítve. Később még tervezek egy kamerát a lakásba, ha a megrendelt beválik akkor lehet, hogy egy qf002 lesz a másik. Akkor majd tudok nyilatkozni érdemben is
Más téma: Jól láttam, hogy Android-ra KitKat-tól felfelé nem támogatott az Escam saját alkalmazása? Biztos van kismillió más app is amivel jól működik, ill. webes felületről se gond, csak ez szemet szúrt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest