Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz Ariadne #1691 üzenetére

    Ez nem így van: szinte az összes mai (felsőkategóriás) mosógépből ki lehet szedni az adagolót, a Bosch-ból pl. biztos. Annyival "nehezebb" kiszedni, hogy van rajta két gomb, azt kell egyidejűleg benyomni (tehát egy kézzel nem lehet kiszedni, ellentétben az AEG/Elektrolux gépekkel, de ez talán elviselhető hiányosság... ;] ).
    A kifolyást nem előmosásnál tapasztaltam: ugyanúgy kifolyik mindkét szélső rekeszből (tök egyforma lyuk van az aljukon), a középső rekesz meg az öblítőé. Ráadásul kifolyik a szemcsés mosószer nagy része is, egyből (nagy a luk az alján). Gondolom a Bosch-ból is kifolyik, de csak ha lecsukom a fedelét (de az nem is baj: ez csak azért gond nekünk az AEG-nél, mert mindenképpen mérőedényt kell használni, nem lehet csak beleönteni közvetlenül a folyékony mosószerből, az adott vonalig (1/3, 2/3, max.), mint a réginél (és elvileg a Bosch-nál)).
    Hang: a Bosch-t jobban dícsérték ez ügyben, sajnálom hogy nem kaptunk. Majd legközelebb... ;]
    Amúgy hűtőgépben mindenképpen AEG-et fogok venni (ha lesz nagyobb lakás, és/vagy ha bedöglik a mostani, cca. 7 éves Siemens): a sógoréknak az van, és nekem rendkívül tetszett... :K

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák