Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz cekkk #18956 üzenetére

    Nekem 110k-s C3-am van, havanna barna és képzeld, tiszta karc a burkolat. (Ami nem a klasszikus karc, hanem a fényezésen, ha úgy esika fény akkor látszódik, hogy a lakk felület elváltozott, pl egy porszívócső ráesásátől.) A különbség az, hogy leszarom, mert századrangú esztétikai kérdés. Maga a porszívó felépítése és működése bővn kárpótol érte.

    Mindig csak a karcokkal jössz, egyszer nem írtad le, hogyan szív? Mennyire takarítja a szőnyeget? Tele tudod-e szívni a porzsákot? Kitört-e a kereke? Bivalyerősen húzza-e vissza a kábelt? Nyom-e vissza port a takarításkor? Könnyű-e húzni? Mennyire praktikus? Milyen a hozzá adott parquett twister fej az előző porszívófejekhez képest?

    Ezekről soha nem írsz semmit, csak karcolódik. Jah, fényes műanyag és fekete, karcolódik. A 130k-s fekete Sebo is karcolódik.

    Leírtad 1x, 2x, 3x, de hogy folyton ezt a karc témát nyomatod. Érdemi visszajelzést is tudsz adni a porszívóról, mert szerintem ez egy tétel a 100 közül, ami hasznos lehet? Vettük, behúztuk a fekete striguát a negatív oldalra karc miatt. Esetleg valami értelmes visszajelzés ami segít másoknak?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák