Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz #94529552 #20018 üzenetére

    A Beko-t verd ki a fejedből! No-frost esetén olvass vissza van pár tapasztalat és hozzászólás előnyre hátrányra. Nálam például utóbb volt egy nagyobb családi rendezvény, és tele volt alufóliázott hidegtálakkal a hűtő. Áldottam az eget, mert képzelheted, hogy a húsok és a kaszinó hogy kiszáradt volna, így is rengeteg pára szabadult fel a már hideg ételekből, mert a hűtő háta lejegesedett (nyilván le is olvasztotta utána magáról), de elképzeltem, hogy mi vizet kivenne ha ez ventilátorral még keringetve is lenne. A mostani nevesebb hűtők esetén a fagyasztóknak már olyan jó a szigetelése, hogy normál használat esetén, csak deresednek.

    Évente amúgy is legalább egyszer kitakarítja az ember a gépet, most már sok tapasztalat összegyűlt és azt is tudjuk, hogy az a fagyó kevésbé ajánlott ahol a hűtőrács nem a hűtő oldalában, hanem a fiókok alatt van. Marhára számít az elhelyezés.

    Az NF valódi előnye, hogy minkét hűtőrekeszben egyenletes a hőmérséklet! Ezen kívül átlagos használat mellett a többi mind marketing szöveg. Szárít, többet fogyaszt és hangosabb a ventilátor miatt, valamint a bonyolultabb elektronika és mozgó alkatrész miatt költségesebb a szervizelése.

    Félreértés ne essék, nem fikázom, nem lebeszélni akarlak róla csak nem akkora future, mint amennyire bereklámozzák.

    Ha javasolhatom, akkor minél energiatakarékosabbat vegyél és a kompresszora figyelj, a többi csak körítés!

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák