Új hozzászólás Aktív témák

  • (ex)Cat

    senior tag

    Valahogy olyan érzésem van, hogy itt inkább csak nagygépekről van szó - kivéve porszívó - de ezért megpróbálom még1x, hátha. :)

    Szóval elvileg teljesítményben - már a feldolgozható alapanyag mennyiségét tekintve - nagyjából azonos a két gép, árban viszont az egyik ugye a duplája a másiknak.

    Melyiket lenne érdemes megvenni? Van-e bármelyikkel valami személyes tapasztalat?
    [Kenwood KMX750RD] vs [Kitchenaid Classic 4.3l]

    Jellemzően sütemények, ill. pizzatészta készítésre lenne használva. Értelemszerűen nem napi szinten, de hetente biztosan 1-2 alkalommal.

    Szívem szerint persze az utóbbit venném, mert hát ugye Kitchenaid, de a franc tudja, hogy valóban ennyivel jobb-e?

    Aztán egy teljesen OFF kérdés, amire akár privátban is jöhet válasz már ha valaki akar egyáltalán reagálni erre. Volna aki bele mer vágni egy Kitchanaid gépbe féláron garancia nélkül? (nem én árulom, én venném ugye, ez igazából inkább megbízhatósági kérdés lenne, mert ugye az ár az nagyon jó)

Új hozzászólás Aktív témák