Új hozzászólás Aktív témák

  • arcsin

    senior tag

    válasz Gravity1234 #68609 üzenetére

    Akkor pirolitikus tisztítás, az konkrétan leégeti nagyon magas hőfokon a koszt.
    A sütősín azért jó mert ki tudod húzni, csekkolni a dolgokat, illetve nem égeted meg magad amikor beraksz valamit. Min 1 db és jó ha a sütőtér közepi tepsihelyen van.
    A gőzsütés viszonylag modern dolog, de egy kis szuflés köcsögöt is a sütőaljára tehetsz, ugyanazt az eredményt éred el pld puffancssütésnél. :)
    Puha ajtócsukódás is egy hasznos dolog szerintem.
    Nekem az hogy alacsony( 35-40 )hőfokra állítható legyen fontos mivel keleszteni cuccokat kifejezetten kényelmes.
    A forró levegős befújást is szokták még ajánlani, hogy jobb mint a sima légkeverés, mert ott a ventinél is van egy fűtőszál.
    Ha steakeznél, érdemes hőfokszondásat venni, de akár pulledporkhoz is okés, egyéb kifinomultabb dolgokhoz, ahol fontos maghömérséklet.

Új hozzászólás Aktív témák