Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz koxx #49704 üzenetére

    Nekünk is kerámialapos tűzhelyünk van kb. 12 éve. Eddig jó volt. Viszont megutáltam, hogy mindig ráég a kifröccsenő étel és nagyon utálom vakargatni, takarítani. Emiatt és a "felfűtés" gyorsasága miatt gondolkodom indukciósban. Az edénykészletek már olyanok, hogy indukcióson is jók legyenek. Amiről viszont nem szól a fáma, az az indukciós lapok egészségügyi hatása. Az már bizonyított, hogy az elektromágneses sugárzás nem egészséges az élő szervezetre. Legyen az a távvezeték sugárzása, villanyvezetékek szórása, mobiltelefonok sugárzása stb. Az indukciós tűzhelyeknek brutális elektromágneses sugárzása van hiszen ezen az elven működik, az igaz, hogy eléggé irányított. Szóval kíváncsi lennék az élettani hatására, hiszen egy háziasszony nem kevés időt tölt el közvetlenül mellette. Tudom a mikróra is azt mondták, hogy bármilyen kicsi is, de van kifelé szórása, de a kényelem miatt velem együtt a többség bevállalja. Így vagyok az indukcióssal is, de azért kíváncsi lennék egy elektromágneses mérésre vele kapcsolatban.

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák