Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz Attila2011 #88153 üzenetére

    Jól írod, “ felkapott márka”.

    A feleségem cukrásznak tanul ( biztosan megunt a 33. éves házasság alatt ;] ), de Kenwood pattisier-t vettünk a cukrászathoz a speciális készítési módok miatt.

    A korábbi gépünk is meg van, az a belinkelt Tefalhoz nagyon hasonló, de mi még Moulinex gyártmányként vettük tízen éve.

    A cukrászműhelyben van több gyártótól is gép, de a KitchenAid nem tartozik a kedvenceik közé a tanulóknak.

    Szóval a Tefal:
    -erős, napi szintű igénybevételéhez el kell fogadni, hogy a meghajtó szerkezet bizony műanyag. Viszont ( kinek mit jelen?) átlagos felhasználásra elég.
    - egy idő után a műanyag kopik belülről és ezáltal erősen mozog össze-vissza, de dolgozik. Nyilván, ez is csak több év rendszeres használat után jön majd elő. Nálunk a csere egyik legfőbb oka az volt, hogy a kovászos kenyér gyúrásához már fáradtnak tűnt. De a mai napig jó, van, amikor párhuzamosan használja mindkettőt, pl. a Moulinex-el habot ver, a másikkal tésztát készít.

Új hozzászólás Aktív témák