Új hozzászólás Aktív témák

  • hdanesz

    senior tag

    válasz Biqci #71151 üzenetére

    Az szerencsére van benne. :) Köszi és neked is Qru.
    Most úgy néz ki, hogy két autó maradt a lehetséges páciensek közül.

    A fent említett 2009-es Accord, 2.2 i-DTech 150lóerővel, 228 ezer km-rel és egy 2011-es Renault Grand Scenic 1.6 dci 253 ezer km-rel. Az Accord a váltó és a jó vezethetősége miatt tetszik. Valamint alapban általában a szedán autók felé húzok na és persze a Honda az Honda. Elférek benne elől, de hátul már nem sok hely marad sajnos. A deréktámasz a vezetőülésen sokat dob a komforton.

    A Scenic már átesett vezérléscserén 200párezer km-nél. Tetszik benne, hogy magasan ülök, a Bose hifi marha jól szól benne és panorámatetős. Nekem az ülései is kényelmesek még ha kicsit székes hatásúak is. Bőr-szövet ülései vannak, így nem rottyadok bele annyira nyáron. A csomagtere hatalmas és nagyon sok rejtekhely, rakodóhely van benne általánosságban.

    Holnap szeretném eldönteni mert már május eleje óta vergődök az autóvásárlással és ez a két autó messze a legjobb amiket eddig láttam. Tudom, kicsit almát a körtével kategória...de ez most így adta ki. :D Egy pár topic lakóit már biztos az őrületbe kergettem az állandó kérdezősködésemmel.

Új hozzászólás Aktív témák