Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Ma kipróbáltam a navigálást az x200-al és IGO-val. Autóban használtam már pár navit, ahhoz tudom hasonlítani.

    Egyedül ülve az autóban nem szabad erre a célra használni, mert rettentő balesetveszélyes, amikor az ember oldalra nézeget- még mielőtt megkérdezi valaki, nem okoztam és nem szenvedtem el ilyesmit közben ;] -.

    Nálam nem tűnt túl halknak, de kézi fájl buherálással lehet erősíteni tovább a hangot igo-ban is egy darabig, ha valaki halknak találná max hangerőn is.

    Nekem nem tűnt nagyon pontatlannak, kb. 5 méternyi lemaradást észleltem haladás közben a kereszteződéseknél. Volt olyan autós navi a kezem alatt, aminél a pontatlanság kb. 30-50 méter volt. :K Ahhoz képest szuper.

    Véleményem szerint jó dolog, teljes mértékben használható, főleg, ha van valaki az anyósülésen navigátor/narrátor pozícióban :DD

    Viszont ahogy korábban is említettem és mcroberto is megerősítette, a lenovo gps enablert el kell indítani előtte, a trackinget be kell kapcsolni, különben igo nem látja a gps-t a porton, hiába van beállítva pontosan.

    Nálam a tracking bekapcsolása után viszonylag hamar pozícionálja magát a gps (max 1-2 perc.) Úgy vettem észre, hogy ha már pozícionálta magát, majd kikapcsolom a gps-t, ill. vissza anélkül, hogy a gép újra lett volna indítva (vagy kikapcsolva), akkor még ennyi idő sem kell a pozícionálásra, gondolom kevesebb adatot kell vadásszon.

    Sikerült kikapcsolnom a PIN kód kérést is az access connectionban - elvileg, mivel nem ellenőriztem vissza, de a szoftver azt jelzi, hogy sikerült -.

    wwan: voda simmel ma ismét kipróbáltam a hsdpa-t, access connectionban beállítva szépen csatlakozott, működött. másik sim kártyával továbbra sem tudtam kipróbálni, próbálok valakit keresni a környezetemben, akinek van más szolgáltatós mobilnete.

    Más:

    Az X200-al kapcsolatban. Én is Gabesz01-től vettem, kb. egy hete. Nekem minden rendben volt a biossal, nem volt benne semmilyen jelszó, amit megbeszéltünk üzletkötés előtt, azt betartotta.

    A gép nem tűnik buheráltnak, heréltnek, az azonosítók mindenütt - láthatóan - rendben vannak, majd lenovo központot felhívom és megkérdezem őket serial alapján a géppel kapcsolatban.

    Kérdésem is lenne: A gyárilag gépen lévő vista alatt volt osd kijelzés fényerő állítás esetén. Az általam telepített win7 prof alatt - tisztaszoftveres - viszont nincs. Hangerő állításnál van, de fényerő állításnál nincs.

    Másnál is így van, vagy lennie kellene win7 alatt is? - elvileg újratelepítettem az osd-ért felelős drivert, de nem változott semmi -.

    A lenovo update szoftvere egyedül a trackpoint drivert nem rakta fel magától, azt utólag nekem kellett kézzel telepítenem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák