-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nekem is ilyen workstation lapot ajánlottak, ami nekem jó is volna a sok nvme ssd miatt, de nem fogok egy 8 magos CPU-ért 400EUR-t adni.

-
Laraxior
titán
(#4330) bitpork Most X58-as rendszerem van, gyakorlatilag nincsen olyan alkatrész az alaplapon ami ne melegedne, még alapórajelen is.
6 magról, 6magra nem igazán éri meg váltani, bár nem is azért, csak az érdekesség miatt lett volna.
Ha ügyes vagyok 1:1-ben le lehetne cserélni az alaplapom a processzorral egy X79-re
Azt hittem olcsóbban mennek már a 8 magos CPUk.
-
Laraxior
titán
Azt honnan tudom, hogy melyik Xeon unlocked ami belemegy az x79-es lapokba?
Mondjuk 8 magosból van ilyen?
-
Laraxior
titán
Ez a 20MB cache mennyire kompenzalja az alacsonyabb orajelet?
Ugy ertve, hogy anno Q9550-em volt LGA775, aztan bejott a 1366-os rendszer, oda azert kellett nekem kb 400MHz plusz hogy nagyjabol hasonlo teljesitemenyt kapjak a regebbi platformmal.
Most a 4770K-nak van 8MB, azert gondolom clock to clock agyonveri a 20MB cache-el szerelt cpu. -
Laraxior
titán
Az E5 2670 nevű Xeon processzor mennyire tuningolhato?
Latok az apron, elég jo árban, lehet elcserelnem a 4770K rendszerem erre a 8 magos csodara
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Eladó INTEL Core i9-13900K 3.0GHz LGA-1700 BOX BX8071513900K
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest