Új hozzászólás Aktív témák

  • Sys85

    veterán

    válasz Citroware #286408 üzenetére

    Szigorúan a specifikációkat és a tudást nézve hosszú évek óta a Samsung “jobb”,előrébb tart (kivéve proci,de talán az idei S23 szériánál már ez sem igaz).
    Android “szabadsága”,DEX,Note/Ultra szériánál S-pen,nagy felbontású kamerák,nagy zoom kamera,meg ezer annyi szoftveres finomság.
    Viszont mivel androidot futtat így felhasználói élmény szempontjából nem összevethető az iPhonennal (nem azt mondom ezzel hogy az iOS jobb),mivel teljesen más a 2 rendszer,ezért személyes preferencia kérdése hogy kinek melyik a jobb,ezért nem fekete-fehér a kérdésed.
    A “melyik tart előrébb/melyik jobb választás/adott évben melyik volt jobb választás”kérdés azonos rendszert futtató telefonok összehasonlításánál lenne egyszerűbb.
    Én váltogattam össze-vissza az okostelefonokat (mind2 oldalról) az elmúlt 12 évben,volt egy halom különböző droid és szifon,sokáig szerettem a droidot,de ma már nem tudok ellenni vele (főtelefon formájában),így számomra az iPhone a legjobb,akkor is ha specifikációkban és feature-ökben a csúcs droidok jobbak.

    #Honda Hornet 600 CB600FA PC41#Ford Focus Mk3#

Új hozzászólás Aktív témák