Új hozzászólás Aktív témák

  • Neked Az

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Visszaterve a nehany nappal ezelotti orlo vasarlasos kerdeskoromre (Lelit Fredrol) esszeru es nem mindenaron torteno valtas kapcsan mi lehetne a jobb, halkabb, minosegben elorelepes. Jott 1-2 hasznos komment, viszont azt erzem ez igy tovabbra is megfoghatatlan es naygon sok penzrol beszelunk.

    Konkretan az jon le nekem tobbek kommentje utan, hogy "az a minosegi ugras, javulas" amit esetleg en tarsitok egy Lelit Fred utani 150-180 ezres lepessel az nem lesz meg. Jobb, finomabb orlemeny lesz, lehet nem kell majd WDTzni, amit egy 40 ezres orlo utan csinalok, lehet kenyelmesebb, gyorsabb, halkabb lesz, de izben olyan javulast nem feltetlen fogok erezni.

    Azt gondolom ez ahhoz tul sok penz hogy dobalozzak, es nem tudok elorebb jutni irogatassal ezert az lenne a kerdesem.
    Lenne valaki Budapesten akinek van Eureka mignon specialita, vagy ezzel egyenrangu orloje, esetleg amit tobben irtatok, Mazzer (akarmi) probaljunk ebben a 150-180 ezres tartomanyban maradni, es vallalna egy latogatast nalam 1-2 orara hogy a sajat gepemnel, sajat kaveval, a megszokott feltetelekkel, de egy uj orlovel megnezzuk milyen a kave?
    Segitek a szallitasban kocsival ha szukseges, illetve koszonet keppen meghivom egy 250g-os kavera ha elfogadja.
    Aki ebben partner lenne, privatban folytassuk!
    Koszonom

    U:I: facebook barista csoportban van most elado 1 eves, meg garis, Eureka XL, "diamond kessel" 160-ert. Ez sem hozza amit en keresek? Velemeny errol?

Új hozzászólás Aktív témák