Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Én csak annyit tennék hozzá a témához (ahogy korábban is), hogy ha nem szimpatikus az AVX (teljesen mindegy, hogy milyen okokból), akkor ne legyen emlegetve itt. Teljesen igaz, hogy: "A KVK csoportba direkt balhézni jártak oda innen. Kifejezetten élvezték, hogy szavakon gyalogolva mindenbe belekötöttek.", nem egyszer volt itt komment emberektől hogy de jót trollkodtak a csoportban (nem szó szerint, de ez volt a lényege).

    Én garantálom mindenkinek, hogy ha nem jönne állandóan valaki aki nekiáll viccelődni és / vagy sarazni az AVX-et a topikban, akkor most nem lenne AVX nevű user itt, és nem menne ez a téma. Tényleg undorító volt nem egyszer ami csámcsögés és fröcsögés ment itt, úgy hogy tudott volt, hogy az érintett olvassa, de nem vesz részt a beszélgetésben. Nem túl kultúrált.
    Amúgy feltenném a kérdést, hogy aki annyira ki van akadva az AVX-től, az hogyhogy mégis rögtön mindenről értesül amit kiposztol? Nyilván költői... és nyilván akinek nem inge ne vegye magára.

    Szóval továbbra is csak azt tudom mondani, amit már nem egyszer leírtam: ha egy adott témát nem akarunk a topikba, akkor ne is emlegessük. Ha meg emlegetjük, akkor ne csodálkozzunk, hogy felbukkan (akár személyesen :) ). Ilyen egyszerű, fórumozás alap szabálya.

Új hozzászólás Aktív témák