-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
Tök jó, hogy ezt megosztottad, érdekes tapasztalat.
Bennem mindig az a kérdés merül fel, hogy egy eszpresszó gépen átküldve mi rakódik le, és mi jut el valójában a pogácsáig ezekből az ásványi anyagokból. Mert egészen más közvetlenül nyakonönteni az őrleményt, meg átküldeni egy bonyolult és néhol forró csőrendszeren. Én főképp a vízkő kizárására kezdtem Nordázni, az már egy másodlagos előny, ha az ízre is pozitív hatással van. De ha most elkezdem tuningolni, akkor annak lehet, hogy vízkő lesz a vége, és akkor adtam a szarnak egy nagy pofont...
A másik, amit már múltkor is kérdeztem, hogy beépített vízszűrő betét esetén van -e egyáltalán értelme ennek a mókának? -
Peti...(16v)
tag
válasz
Deadzone41
#72435
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem a tizedfokon van a hangsúly, hanem a stabilitáson. És valószínűleg x beállított hőmérséklet hétfőn és pénteken is x, nyitás után egy órával és záráskor is pontosan ugyanannyi. Ezt szerintem a mi kisgépeink nem tudják. Ez csak egy vélemény. Nem akarok okoskodni, mivel nincs highend nagygépekkel tapasztalatom.
-
Peti...(16v)
tag
válasz
WiZARD
#72431
üzenetére
Engem is érdekel ez a kérdés, remélem egyszer választ kapunk rá.
Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a vízterítés, és a stabil, tizedfokon belüli vízhőmérséklet.Grat a géphez és a kávézóhoz! Ritkán járok Győrben, de ha legközelebb megyek, feltétlen beugrom egy próbára.
-
Peti...(16v)
tag
Ez is jól néz ki!
Igazából azért tettem fel a képet, mert a Kony kése tapintásra tök életlennek tűnt, de a csapolásokból ezt nem érzem. Mindenképp fogok kést cserélni, de akkor is feltűnt, hogy minden kávé (amit nem szúrok el) szép cirmos vele, és mintha korábban az lett volna a vélekedés, hogy a párducmintához mindenképp jó daráló kell éles késekkel és persze friss kávé. Most vagy az van, hogy csorba őrlővel is működhet a dolog, vagy mégse olyan kopott a késem. Aki cserélt már kúposban kést: itt is működik a körömteszt? Érezhetően éles az új?
-
Peti...(16v)
tag
válasz
hogyaza
#72328
üzenetére
Hajrá! Lesz itt rá kereslet, ha sikerül valami jót konstruálni.
Én fejben így fejlesztettem tovább ezt a sok tűs palmtamp-szerűséget: két részből állna és egy nagy emelkedésű menettel kapcsolódna a két fél egymáshoz. Alaphelyzetben egymásba tekerve tennéd a szűrőre, majd a tűvel teleszórt középső részt elkezded kitekerni, így a tűk szépen egyenletesen emelkednének ki az őrleményből, és talán egy jól eloszlatott közeget hagynának maguk mögött. Persze a tűk számát, formáját és egymástól való távolságát nagyon jól el kéne találni. De persze az is lehet, hogy rögösítene, vagy akár feltapadna az őrlemény. Az említett bonsai habverő például nálam pont ezt a két dolgot váltja ki, ezért nem is használom.
Még az is lehet, hogy különböző tűprofillal, vagy silverknight/redspeed bevonattal lehetne a kávé ízét befolyásolni!
-
Peti...(16v)
tag
Kösz mindenkinek a mérleges ajánlásokat!
Egyik mérleg sem győzött meg igazán, mindegyik mellé írtatok negatívumokat, úgyhogy megrendelem a legolcsóbbat, azzal veszíthetek a legkevesebbet
-
Peti...(16v)
tag
Mérleg téma: kéne vennem valamit a csapolások méréséhez. Őrleményhez van az olcsó kis kínai téglalap alakú, de az a csésze súlyát már nem bírja el, a Brewista meg csak dísz, egy nap alatt lemerül kikapcsolt állapotban...
Kinek mi vált be, ki mit ajánl? Nem bánnám ha olcsó lenne, Acaia kizárva
-
Peti...(16v)
tag
Nem kell az neked. Inkább vegyél egy rendes őrlőt!

Amúgy mindig van a legjobbnál is mégjobb: Monolith Flat Max
-
Peti...(16v)
tag
Egy egész ígéretes automata: Eversys Cameo
-
Peti...(16v)
tag
válasz
fragola.6035
#71741
üzenetére
Kéne valami csigás tekerentyűt szerkeszteni, ami egy áttételen keresztül forgatná az állítógyűrűt. Akár egy kis Ascasoról áttenni, csak a csigát kéne a Mazzer tárcsához igazítani.
-
Peti...(16v)
tag
válasz
fragola.6035
#71738
üzenetére
Kösz a tippet! Már patika tisztaságú minden, de büdös, úgyhogy holnap megint szétkapom és nekiesek féktisztítóval.
Más: széthúztam a venti gyorscsatiját, így nem fog feleslegesen zümmögni. Akit zavar, pár perc alatt meg tudja oldani, csak a talpat kell hozzá levenni, és onnan már minden simán megy. -
Peti...(16v)
tag
válasz
Peti...(16v)
#71731
üzenetére
Meg is van a kis rohadék

Dremellel leszdtem a plexi peremét a résen keresztül, és így ki tudtam feszegetni. -
-
Peti...(16v)
tag
Srácok!
Ki mit ajánjl a daráló fém alkatrészeinek zsír- és szagtalanítására? Valamivel le kell takarítanom mindent, az ecsetelés, porszívózás kevés lesz, de félek, hogy egy sima mosogatószeres tisztítás is kárt tehet az alu alkatrészek felületén. Mi az amit használhatok, és mi az, amit feltétlen kerüljek?Illetve egy kérdés a Major, Kony, Robur tulajokhoz: hogyan tudom leszedni a fekete garatot a babtartályról? Egyszer mintha lett volna itt erről szó.
-
Peti...(16v)
tag
-
Peti...(16v)
tag
Jöhetnek a szénné pörkölt robusztaszemek és az aluloldott kávék!

Viccet félretéve, lehet hogy a legújabb hullámos kávékhoz tényleg nem ez a legelnökebb választás, de nekem akkor is nagy öröm, mert évek óta vágytam rá. És persze remélem, hogy a kávék ízében is érezhető lesz a változás.
(Lesz mit takarítani rajta... Nem is értem, én képtelen lennék ilyen mocskos dolgot kiadni a kezemből, még úgy is, hogy tudom, soha nem fogok találkozni a vevővel.) -
Peti...(16v)
tag
A v2 nem emeli meg a pogit? Nálam ez gond a v1-gyel, ezért a normál tamperrel még óvatosan igazítok rajta egyet, mert sokszor a fal mellett látszik, hogy elemelkedett. Azért ez így nem az igazi, és magát a lépést is szívesen elhagynám.
Robur hűtés: nem lehet kikötni? Otthoni használatban nem sok értelme van és tényleg idegesítő lehet.
-
Peti...(16v)
tag
válasz
Deadzone41
#71571
üzenetére
Én fagyasztom adagonként mézesüvegben, és ezek között az adagok között nem is szokott különbség lenni, nekem nagyon bevált ez a módszer. De: holnapra van még egy üvegnyi a fagyóban, megiszom, majd kinyotok egy alig pár napos pörit, ami még a saját zacsijában van. 2-3(-4) csapolás alatt belövöm, majd ez alapján porciózom az adagokat, és mennek a jégre. Na jövő héten tök máshogy fognak viselkedni, ez már most biztos.
-
Peti...(16v)
tag
válasz
kk831228
#71567
üzenetére
Olyat még nekem se sikerült amire őszintén azt mondtam volna, hogy édes. Inkább úgy szokott lenni ahogy Parci is írja, hogyha nem savanyú vagy keserű, akkor már boldogság van.
Tegnap ittan egy nagyon jó valamit a Váci úti T&P-ban, amire rá merném fogni, hogy önmagában édeskés volt, de sajnos nem emlékszem mi volt (pedig kedves volt a kiszolgálás, és amikor letette a srác a pultra, akkor mondta is, hogy itt a két xy espresso, de kollégám beledumált, aztán kifelé elfelejtettem megkérdezni). -
Peti...(16v)
tag
válasz
WiZARD
#71556
üzenetére
“Na meg arra is egyre inkább rájövök, hogy itthon jó kávét csinálni, majdnem mindig változó 200g-s csomagokból nehéz. Eleve változik, öregedik a kávé, és mire jól belövöm addigra el is fogy, és jön a következő fajta.”
Ezzel abszolút egyetértek. Nálam ez jellemző probléma, mivel csak hétvégén kávézom itthon, nagyon lassan fogy a kávé, ezért általában két zacskót veszek egyszerre, hogy ne dögöljön be, és sokszor a zacsi felére sikerül igazán jó belőni mondjuk vasárnap délután, ami persze következő szombaton már nem mindig jó. Nincs mese, többet kéne itthon kávéznom 😀Durva a pultod, elfogadnám ezt a párost egy hosszabb tesztre (persze szabit kéne kivennem hozzá).
-
Peti...(16v)
tag
válasz
Deadzone41
#71535
üzenetére
Kösz a leírást! A Nordát akarom tuningolni, ehhez kéne egy egyszerű recept, hogy x mg a 2 literbe, vagy egy koncentrátum, amiből y ml-t öntök a 2l-y Nordához. Meander írta tegnap a 20mg keserűsót, de lehet hogy félreértettem. Egyelőre leállok, hagyom hogy tisztuljon a kép, vagy valaki előálljon egy bevált recepttel.
-
Peti...(16v)
tag
válasz
Deadzone41
#71531
üzenetére
Kösz! Nézegettem már ezt a linket, de elvesztem a receptekben, és ezért kértem, hogy valaki inkább írja le egyszerűbben, nehogy elkutyuljak valamit. Se RO, se desztvíz itthon, úgyhogy későbbre csúszik a kísérlet.
Mazzer kontra Mahlkonig: nem az a mondás, hogy az EK is az SSP késsel jó igazán?
-
Peti...(16v)
tag
Végre találtam egy megfizethetőt a héten, már csak ide kell érjen épségben

A K10 komoly cucc, emlékszem hogy jókat húztál vele. Már csak a dózert kéne kiváltani@Deadzone: írd már le légy szíves a keverési arányt, mert próbáltam kimérni 20mg-ot, de nem sikerült, kb. 0,05 grammtól kezd el mérni a mérlegem...
-
Peti...(16v)
tag
-
Peti...(16v)
tag
válasz
meander
#71512
üzenetére
A mythosról azt hallani, hogy otthonra vesződés a sok pangó (bab) miatt, de mi a helyzet a Peak-kel? Nem mintha elérhető lenne, csak kíváncsiságból, mert úgy tudom otthonra a K30 sem ideális a pangó babok miatt. A Peaknél ez máshogy van megoldva?
Egyébként ami a legjobban furdal, hogy vajon mi a fenétől olyan jó egy EK? Megfelelő pontossággal meg kell forgatni párhuzamosan egy bizonyos kést a másikhoz képest, mi olyan bonyolult ebben? És miért nem klónozzák nekünk negyed áron a kis kínaiak? 😊
Konyt asszem a Keletben láttam, de lehet hogy csak dísznek volt ott. Én azt terveztem be következő lépcsőnek, beleszerettem pár éve, és akkor még jókat is mondtak róla. -
Peti...(16v)
tag
Hazafelé beugrottam a gyógyszertárba keserűsóért, de aztán itthon rájöttem, hogy se rendes eszközök, se rendes kávé, úgyhogy felesleges volt. Mindegy, legalább olcsó volt, és cukor van dögivel, úgyis elnyomja majd az ízeket 😀 Bocs, ez már tényleg csak trollkodás.
@Deadzone: félreértesz. Azon akadtam ki, hogy nem sikerül valakinek egy kávé, és az a válasz, hogy szar hozzá a pár éve még topnak titulált, 2000 eurós őrlő. Elhiszem, hogy mindig van mégjobb, és azt is, hogy ez most az EK, de nehogymár ez legyen az új belépőszint! Miközben pár napja írta meander, hogy neki a Kony/DC párossal összejött az élmény.
Elengedem a témát, kiírtam magamból. Megyek vizet keverni. Viccen kívül kérdem: mennyi időt kell hagyni a feloldódásra? És ha bekeveri az ember, egyenletesen eloszlik és lebeg a vízben, vagy ha betöltöm a tartályba, akkor ott röhög majd reggel a Mg a tartály alján? -
Peti...(16v)
tag
válasz
meander
#71494
üzenetére
Ezt vállalom is, a hozzászólásom inkább volt hangulatjelentés, egyszerűen felhúztam magam ezen a "rendes őrlő" kinyilatkoztatáson. Pár hete hangzott el a darálóban, hogy az EK mostani szériájából nem mindegyik tud presszót, össze-vissza szórnak a kések, tehát nem elég legombolnni az árát, még egy adag mázli is kell hozzá. Nemár... Pár éve még a Major, majd a Kony meg a Robur volt a sztár, utána a Mythos, most meg mindenki rohan EK-t venni. Jövőre meg lehet kidobálni, mert kiderül, hogy mindenki hülye és eddig sz@rt ivott, mert az XY az egyetlen szóba jöhető őrlő a világon. Na ez az, ami engem zavar.
Víz: már egy jó ideje Nordát használok, most hogy megírtad a receptet, ki fogom próbálni, de szerintem az én szettemben és tudásomban még nem ez a szűk keresztmetszet, ezért valószínűleg nem fogom kiérezni a különbséget. Aztán ha mégis, jövök téríteni

-
Peti...(16v)
tag
válasz
Bazsee71
#71485
üzenetére
Nem sértődtem be, nem fogok áttérni a Hell-re, de azért bosszant, hogy már csak stikában mer az ember cukrot tenni a kávéjába (pedig van, amelyiknek jól áll), viszont az teljesen elfogadott, hogy laborban pancsolod a vizet. Cukor ciki, Mg menő. Elgondolkodtató.
Én ugyanezeket használom (VST-PuckPerfecter-PalmTamp) kiegészítve wdt-vel, plusz AP papír, ami szerintem az elmúlt évek legnagyobb találmánya az espresso készítésben. De néha kívülről nézve magamat már ez is sokkol, és mégis van, hogy egyes kávék minden erőfeszítésem ellenére sem ízlenek. Kezdek rájönni, hogy nem nekem való az újhullám, mert még sosem esett le az állam ilyen kávétól menő helyen sem. Mostanában kóstoltam párat T&P-ban, meg múltkor eljutottam végre a Kék Elefántba, egyik nap még Casmo brazilt ittam, másnap már Bányai-féle kávé volt az őrlőben, a maguk módján lecsúsztak, de ilyesmik szoktak lenni otthon is a kávék, és eddig azt hittem valamit rosszul csinálok. Persze lehet hogy csak kifogtam, de egyre inkább azt érzem, hogy nem ez az én világom.
(Ja: mennyi Mg-t teszel a Nordába?
) -
Peti...(16v)
tag
Még az lehet, hogy a Robur nem "rendes" őrlő, esetleg nem tettél elég magnéziumot a vízbe...
Persze csak trollkodok, de ki vagyok akadva ezeken a hülyeségeken. Értem én, hogy fontos a víz összetétele, meg hogy egy bizonyos típusú késprofilhoz meg vízhez van pörkölve a kávé, de nekem ez már sok, nem kérek belőle. Inkább iszom olyan kávét, amit a ciki kis őrlőmmel és a lesajnált, de fél éve még sztár nordával 10-ből 9-szer ízlik. Kávébunkó vagyok, vállalom
-
Peti...(16v)
tag
válasz
neducsinm
#71380
üzenetére
Úgy értem, hogy ahhoz, hogy 90 fokos legyen, folyamatosan fölé kell lőni, tehát állandóan megy a fűtés, hogy tudja tartani a 90-et. De ha ilyen jó a szigetelés, akkor ez mégsem akkora gond.
Majd írd meg a hosszútávú tapasztalatokat, és persze Simi se fogja vissza magát, ha már visszatért a rehabról 😀 -
-
Peti...(16v)
tag
válasz
neducsinm
#71372
üzenetére
Egyetértek, az E61 sem szép, csak már hozzászokott a szemünk. A te géped sem csúnya, inkább szokatlan a szemnek.
Na de inkább a műszaki megoldásokról írj, meg hogy jobb lett -e, mint volt! Ki lett kötve a forróvíz keringetés a fejből, és patronnal fűtöd? Vagy hogyan kell elképzelni?
-
Peti...(16v)
tag
válasz
jack B.
#71285
üzenetére
Itt meg egy LM Linea Mini egy kicsit többért

-
Peti...(16v)
tag
Mint tudjuk, 2 millió alatt az eszpresszó csak kínlódás. Meg biztos nem Roburra pörkölve kérted 😜
Én most épp megnyugodtam, annyira jókat húztam zsinórban egymásután a P&Y black lxr-ből, hogy pikk-pakk el is fogyott, most ittam meg az utolsó duplát. És nyitott karral is szép volt a lefolyás, úgyhogy nem a gépparkban van a hiba.
-
Peti...(16v)
tag
03.28.-ai pöri, adagonként fagyasztva még mindig nagyon friss, amit bubikkal is jelez. Ajánlom azoknak, akik még nem engedték el az olaszos vonalat, de már ismerkednének valami gyümölcsösebbel, és az SO-kal nincs sikerélményük. Ez nem egy háklis kávé, eddig minden beállításnál jó volt, de most sikerült tökéletesre belőni, semmi bántó savanyúság vagy keserűség, csak édeskésen gyümis, nagyon finom.
-
Peti...(16v)
tag
válasz
SoundON
#70431
üzenetére
Az én Brikka tuti tippem: hideg víz a kiöntőben lévő jelzésig (nem tudom hány ml, de nem is számít, azért van ott a jelzés), kávé kiskanállal nagyjából egyenletesen betöltve, de kocogtatás, tömörítés és simítás nélkül, domb ne nagyon legyen, láng akkorára, hogy ne nyaldossa a Brikka oldalát, villanynál pedig pár perccel előre bekapcsolni a lapot, hogy jól átforrósodjon. Nálam így nagyon hamar lejön, de nem szoktam mérni az időt. És mindig durran.
Kávé: gyári téglából a Pellini Espresso Superiore n.42 tradizionale jött be legjobban. Elronthatatlan, akármit csináltam, mindig stabilan jó lett. Tescóban, Ázsia Centerben szokott lenni. -
Peti...(16v)
tag
válasz
fragola.6035
#68854
üzenetére
Presszóval is próbáltad?
-
Peti...(16v)
tag
válasz
fragola.6035
#68851
üzenetére
Mitől olyan különleges egy EK? Nem lehetne reprodukálni? Végülis “csak” egy precíz szerkezet, egy jó kés meg egy motor, nem?
Úgy értem, hogy ezek a tulajdonságok megvannak sok más őrlőben is, ez mégis kiemelkedik közülük. Mi lehet ennek az oka? -
-
-
Peti...(16v)
tag
Nekem a nespressoval a fő bajom, hogy nem érzem, hogy kávét ittam volna, talán csak a negatív hatását, de hiányérzetem marad utána, és innom kell egy rendes kávét. A másik, hogy van egy egyen háttéríze az összes kapszulának (eredetire gondolok), és ha már eleget ivott az ember, akkor csak ezt érzi a többi mű íz felett. Mi is tartunk egy ilyen gépet itthon a feleségemnek, karácsonyra lecseréltem egy szebbre, mert arra számítottam, hogy a régi gépben van a hiba, és hátha az újjal megint jók lesznek a kapszulák, de semmi nem változott.
A melóban napi 3-4 automatás kávét betolok (Saeco Office Royal + Mokambo Argento), és 100x inkább az, mint a nes. A cégnél van még egy Lavazza kapszulás is a vendégeknek, de mi is ihatunk belőle, na azt kifejezetten utálom, stabil égett gumicsizma. Tehát ha a kényelem a szempont, akkor már inkább egy jól beállított Saeco, és ki kell tapasztalni hozzá egy jó kávét. -
Peti...(16v)
tag
válasz
zolnagy
#68033
üzenetére
Te aztán tényleg hamar megunod a gépidet
Mi a következő terv?Parci: szerintem ne kapkodd el ezt az eladást. A Mina szerintem nagyon erőltetett, Lali szavaival élve bazári (de ez megint csak ízlés kérdése), úgyhogy nekem akkor se kéne, ha megengedhetném magamnak.
Gyalázat: az előbb egy tökéleteset húztam a Quick Millel. Olyan komplex lett az ital, amilyen egyszer sem volt a nagygéppel... Ok, ez most véletlenül betalált, és nehéz lenne reprodukálni, mert lövésem nincs a hőfokról, ráadásul az utolsó adag volt az Indian Chocóból.
-
Peti...(16v)
tag
válasz
von toth
#68026
üzenetére
Ezt most pont nem jókor kérdezed
Alapvetően imádom, szerintem a legideálisabb otthoni gép, minden benne van gyárilag, amit a többi gépbe utólag kell tuningként beépíteni, de azért megvannak a hátrányai is. Ilyen pl. a nem kompatibilis kar, ami miatt a gyárit kell megvenni horror áron, ha akarsz egy tartalékot vagy feneketlent. -
Peti...(16v)
tag
válasz
soldier2
#68023
üzenetére
Ja, kösz, azt sem sűrűn dobálják az ember után

Eljátszottam a rugós karos gondolattal is, de annyira illúzióromboló, amikor csapolás közben elindul az Ulka... Meg rájöttem, hogy nem szívatni akarom magam, és még több korlátot felállítani magamnak, úgyhogy gyorsan le is tettem róla.
Egy Creminát viszont kipróbálnék szívesen.norkov: kösz, maradok db vonalon, sőt, szerintem maradok a jelenlegi gépnél.
-
Peti...(16v)
tag
Úgy látszik, ez egy ilyen nap. Épp tele van a hócipőm a Catlerrel, nem akar összejönni egy szép nyitott karos lefolyás. A ma reggeli olyan "jól" sikerült, hogy az előbb elővettem a kis QM-et, és azzal húztam egyet. Nem lett jó, de rossz se, de csak találomra lőttem be az őrleményt, és ez egy végtelen egyszerű felépítésű gép a másikhoz képest.
Az a bajom, hogy GC-ra nem akarok váltani, sosem szerettem használni, nem tetszik külsőre sem, úgyhogy nem tudom merre tovább. Gondolkodom a Profitec pro 300-on, vagy valami E61 DB-en. De az is lehet, hogy hagyom a francba az egészet, és marad a QM vagy a TX10 a pulton...
Szerk: még a LaSpa Vivaldi is izgatja a fantáziámat. -
Peti...(16v)
tag
Továbbra is küzdök a nyitott karos csapolással. Nem a szépsége érdekel, van rendes kifolyós karom is, így könnyen átléphetném a problémát, csak ez azt mutatja, hogy eddig is rosszak voltak a kioldódások.
Próbáltam minden vudut bevetni, van rdt, wdt, egyengető, maroktamper, cserélgetem a különböző felsőszűrőket, és végül sikerült odáig jutnom, hogy teljesen értékelhetetleneket húztam. Bedühödtem, visszaraktam a gyári felsőszűrőt, lenyomtam a hagyományos tamperrel (rdt+wdt maradt), és végre majdnem tökéleteset húztam. Kétszer egymás után. Ki érti ezt... -
Peti...(16v)
tag
válasz
Peti...(16v)
#67520
üzenetére
Alulbecsültem: [link]
-
Peti...(16v)
tag
válasz
weinmaker
#67576
üzenetére
Félreértettelek, azt hittem te nem készítettél vele, de most már értem...
A csókánál a nagytestvér van, ez az Oracle Touch, és ezek szerint nálad a Barista Touch járt. Nem keverendő a kettő, az Oracle kétbojleres, a Barista Touch pedig a 8013-as (Barista Express) újabb változata. Nekem egyébként édesmindegy, se venni, se eladni nem akarom egyiket se, csak azért pontosítok, hogy nehogy valaki félre legyen vezetve.A csóka (Chris Baca) egyébként pörkölő és kávézó tulajdonos, és nem géptesztelő vagy forgalmazó, ezért nem a szokásos videó készült. Arra ott van Gail 😀
-
Peti...(16v)
tag
Breville Oracle Touch videó, (számomra) elég hiteles forrásból.
Paljocnak akartam átküldeni, de inkább megosztom, hátha mást is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő









Én feladtam a küzdelmet, egyre bénábbakat öntök...


