Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • korte73

    csendes tag

    válasz TEK #18163 üzenetére

    Munkahelynél nem árt figyelembe venni, hogy milyen kapacitásra van szükség. Véleményem szerint egy Gaggia Baby / Classic szintű presszógéppel átlagosan legalább 3-4 percet kell számolni egy dupla lefőzésére, darálással maszatolással együtt. Szóval 4-6 főnél több ember kiszolgálására nem túl praktikus. És lehet, hogy alá is becsültem, mert a shotok között várni is kell, hogy a hőstabilitás visszaálljon.

    Egy podos gép szerintem sokkal praktikusabb választás lenne. Pl. Egy Grimac Dada Vapor ami az olaszpresszo.hu -n talán van is még eladó. Ez ipari gép, a felépítéséből adódóan alkalmas komolyabb létszám gyors kiszolgálására is.

    Nincs nagy tapasztalatom, remélem nem írtam túl nagy hülyeséget. :)

Új hozzászólás Aktív témák