-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
vendingo #4677 üzenetére
A levegő elől kellene valahogy elzárnod. A dobozban mindig marad fölötte levegő, ami csak nő, ahogy fogy a kávé.
Ezek apró trükkök, de néhány nap múlhat egy-egy ilyen trükkön.Én mindig annyi kávét rendelek a Mestertől, ami nagyjából összhangban van a fogyasztásommal, így mindig friss a kávém, de ha épp nem a babtartályban várja, hogy alázuhanjon, és szörnyet haljon a kések között, én is simítózáras zacsiban tárolom.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
paljoc
tag
válasz
vendingo #4677 üzenetére
Nem tudom, en mindent ezekbe teszek, es nem rakom hutobe, mert max. 2-3 het alatt megiszom. De a friss porkoles mas dolog, mint az hogy kinyitsz egy kilos kavet mikor elkezded. Ott buveszkedni kell, hogy a zacsko vegere se dogoljon le. Erre jo a szet porciozas es fagyasztas, kulonben esetenkent a kenyesebb cuccok akar par nap alatt is onmaguk arnyekava valhatnak. A friss porit simitozaras zacsiba teve, majd be a fiokba, nemhogy rosszabb nem lesz, de sokszor még jobb is. Szoktam probalgatni neha, de legtobbszor nem elik meg ezt a kort.