-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Kb. egy hónapja kezdtem a "komoly kávét", elolvastam itt az infókat, és próbáltam a kedvenc specialty kávézóimból is infót gyűjteni a baristáktól, de egy dolognál elakadtam:
Miért van az, hogy egyszerre jelentkezik az a jelenség, hogy túl gyorsan jön át a kávé, és az, hogy vizes marad a pogácsa? Graef CM800-on 11-13 között van az őrlési finomság, megtamperelem elég erősen, van olyan kávé, amit sikerült már belőni 20-25 sec 30 ml-re, fel is megy a nyomásmérő 7-9 bar-ra, elvileg minden jó, ízre is szerintem jó irányba haladok, de mindig áll a víz a pogácsán, amikor leveszem a kart.
Köszi a segítséget!
-
picur220
veterán
válasz ribarszki #130050 üzenetére
Channelinget ismerem, próbáltam is ellene küzdeni, de nem tudom, hogy ez most van-e nálam. Hogy lehet megbizonyosodni róla, hogy nincs?
A WDT eszközt már ajánlotta más is, mivel ilyenem nincs, így kisvillával oldottam meg eddig a feladatot. Ugyanakkor ebben mégis mi kerül 25000-be? 3 db drót egy fogantyún...
Puck screent szerintem szerzek, ez nem drága.
-
picur220
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kötelező BIOS frissítéssel orvosolná a Core CPU-k stabilitási gondját az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gmail
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen