Új hozzászólás Aktív témák

  • G@ben

    addikt

    Tervezem mtb vásárlását (nagy valószínűséggel 27,5-est), nézegetem is a kínálatot, de el vagyok veszve. Főleg a teleszkóp nem tiszta. A felhasználás 95% aszfalt, a maradék olyan terep, hogy egy régi, acélvázas, merevvillás mtb is simán veszi az akadályt, viszont az aszfaltnál fontos, hogy elég erős legyen, ne hajoljon, mert akár 70-es tempó is előfordul erős fékezéssel, illetve ne okozzon neki gondot, ha kanyarban nagyobb tempónál jön egy kisebb úthiba! Valamint az is fontos, hogy a hazai utak minőségét figyelembe véve ne is rázza szét a kezem!
    Most egy RS Recon van a bringámban (26-os), nagyon szeretem, de a képességeinek nagy részét nem használom ki. Mindenképp fontos, hogy állítható legyen a keménysége, ezt a mostaninál könnyen megoldom, mivel levegős, de nem tudom, hogy egy mostani minőségi rugós mennyire állítható. Csak egy RST Gilával van tapasztalatom, az nem volt állítható. :D
    Szívesen vennék levegős teleszkóppal, de az már inkább a 300k magassága, amit kicsit sokallok. Mi a véleményetek, ilyen felhasználásra milyen villát érdemes? Kb meghatározza az egész bicaj árát, ahogy néztem.

    Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Új hozzászólás Aktív témák