Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #135383 üzenetére

    Egyik ismerősnek ez van SR Suntour SF18 AURON RC2 PCS, mikor láttam hogy mennyi az ára, leesett az állam. Pff rettenet teló, egy kalapot sem ér, nem hogy a belevalót.

    Lassú, túl puha v túl pattogós, nincs olyan hogy jól mozog, vagy állandóan felüti vagy annyira kemény hogy csak ugrásoknál mozog. Egyáltalán nem szereti, én csak párszor próbáltam, de akkor még azt hittem valami olcsó bóvli, szóval nem is figyeltem rá nagyon, elfogadtam h szar, és én egy REBÁHOZ viszonyítom, nem egy top FOX Factoryhoz.

    Én biztos hogy nem szívatnám magam ismeretlen v mondjuk úgy nem elég népszerű alkatrészekkel, amiket úgysem tudnék szervizelni.
    RS hez mindenkinek van alkatrésze és mindenki ért is hozzá, olyan mint a dacia, vagy most már inkább opel astra, bármi baja van, tele a roncstelep alkatrésszel, és egy félnótás szerelő is megjavítja mert naponta megfordul a keze alatt.

    Szerintem az ilyen drágább cuccoknál érdemes felmérni azt hogy merre laksz, és mi lesz ha szervizelni kell, pl a telót és tagot ugye akkor is kell ha nincs baja, tehát hiába vennél egy zsivány modellt, ha azt a környéken v esetleg még az országban is alig ismeri valaki, rá fogsz fázni.

    5-8 éve volt egy Tamron teleobim, amit megkoccantottam, egész pestig kellett menjek hogy valaki egyáltalán ránézzen, még ma is megvan h 1 órát bolyongtam valahol a pillangó téren zugló környékén, mert nem válaszolt senki a telefonszámra, és még nem volt okosteló, meg mobilnet...

    Ezt nem csak neked írom, szerintem más számára is érdemes ezt átgondolni, mielőtt nagyon egyedi és drága cuccra költené a pénzét.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák