Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #157614 üzenetére

    De, feltételezem, hogy a max terhelésre igaz. Én szerkóval vagyok mondjuk 85, a bringa legyen 13-15, van még tartalék, és eddig ne mhiszem, hogy 20 centisnél nagyobbat ugrattam volna, azt se síkra :D.
    Meg valahogy úgy vagyok vele, hogy tudjuk, hogy az internet kegyetlen, 100 elégedett felhasználóra ha jut egy elégedetlen, akkor mit fogunk látni? az az egy megírja majd a fórumokba és a boltok oldalán :)
    És valamelyest abban is bízom, hogy ezt valaki a tervezés után le is tesztelte, és nem én vagyok az első olyan, aki tényleg kimegy vele biciklizni.
    Ja, 879/988g, tehát 1867 g tubeless szalagokkal. Ma elvileg neki tudok állni a tubelessesítésnek, bízom benne, hogy ha máshogy nem, legalább kompresszorral menni fog. Aztán villanyakat is kell vágnom, már nyomtattam hozzá fűrészlap megvezetőt :)

    Ja, DUB: írtam, hogy a kis bringaszervizben nem is volt hozzá szerszám :)
    Nekem is van gumibelső a nyeregcsövön, már csak bringamosás után kezd nyöszörögni a nyeregcsövem :D - ebből is látszik, hogy a bringa tisztántartására tett erőfeszítések inkább károsak. ;] Arra értettem a nyomás hiányát, hogy attól, hogy lecsorog a víz a nyeregvázcsőben, és alul távozik, vagy alulról befröcsög, szerintem annak még nem kéne bejutnia a műanyag csövön belülre. Trialbojnak nem volt cső..
    A BB30-as tengelyemen a csapágyon belül is találtam sarat tavaly május után :P Annál nincs tömítés, a csupasz csapágyon fekszik a tengely. És bedolgozta magát. Ezt javították a DUBnál, van porvédő műanyag, és a tengely felőli részen még O-gyűrű is.

    még a kerékhez: a mágnes nem fogta a szabadonfutó részt, és sárgás elox a színe is, szóval nemtom.. szét nem szedem, úgy tűnik, valami ötágú szerszám kéne hozzá (amit biztos lehet nyomtatni...). De azt már látom, hogy 75K HUF-ért ezt lehet kapni (kinti ár), ha egy év múlva is kerék lesz, akkor azt mondom, nem vész, de ha problémám lesz vele, inkább legközelebb fűzetek.. valami jó kis WTB vagy DT felniből, meg Novatec agyból.

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák