Új hozzászólás Aktív témák

  • nmate91

    tag

    Ez az Apex azért fura szerkezet.

    Ma 3. legnagyobb sorrol váltottam a 2. legnagyobbra és csak finomabban toltam meg a kart, mint amennyire egyébként szoktam. Ez azt eredményezte, hogy amíg le nem raktam egy alsóbb állásba, ezen a tartományon teljesen elmászott a váltás valamiért. Utána helyreállt és olyan volt, mint régen, de azért anyáztam egyet a HHH-ra fel.

    Így 1 hónap és 650 km után kicsivel több azért a negatív élmény a Soottal, mint amit vártam. A felniszalag, a bénán összerakott kormány és hogy hozzászóljak a tárcsafék - felnifék témához, hát a Sram fékek is elvárásaim alatt teljesítenek. Ráadásul ez gravel szett, nem országúti, elvileg fékben erősebb kellene legyen.
    Nem beszélnék le senkit erről, aki ilyesmi adventure bikera vágyik (szándékosan nem gravelt írtam), mert tényleg lehet vele menni mindenfelé és egy HHH-ról lefelé nem sírod el magadat a szar út miatt. Szóval én tartom azt, hogy Magyarországon olyannak, aki nem sportszerűen űzi az országúti kerékpározást, hanem inkább túrázgat és szeret néha forgalomtól távol lenni, ott inkább ennek van létjogosultsága, mint a 25-ös guminak. Viszont ezek mellett a dolgok mellett szó nélkül nehéz elmenni közel fél milliós kerékpár esetén.

    Ja és hiányoztak a budapesti autósok... :N

Új hozzászólás Aktív témák