Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz MPowerPH #207883 üzenetére

    Sajnos még odébb van mire ki tudok nyitni, átvert a kőműves/tetőjavító "mester", aki az épület felújítását vállalta, ahol a műhelyem is van. Nagyon úgy néz ki, hogy nekem kell befejeznem, megcsinálnom rendesen. Eltűntek és egy csomó pénzem is bánta.
    Találkoztam már életem során link emberekkel, de ami a magyar építőiparban megy, az valami egészen elképesztő. Túl vagyok egy komplett ház felújításon, most meg a műhely, ennyi kókler, link trógert én még az életben nem láttam sehol! Szóval örülhetek ha február vége március elejére összeáll.

    Pécsen sajnos nem ismerek bringa szerelőket, egyedül a Boostworx-ről tudom, hogy profi, de ő csak telókat szerel.

    Nem igazán létezik kifejezetten bringára gyártott fólia, ugyan azt használják amiket a prémium autókra is raknak (3M, Hexis, Xpel). Persze bringa vázakra méretezett fóliaszettek léteznek, de azok a fóliák is az autóiparban használatosak. Én az invisiframe szettet ajánlom, minőségi xpel fólia, de sajnos nem mindenhez van fóliájuk. Én is invisiframe szettet telepítettem a saját bringámra, ezt akár másnak is meg tudom csinálni, amennyiben az invisiframe oldalán elérhető a fólia az adott vázhoz. Prémium autó fóliázó is gyönyörűen meg tudja csinálni, de az lesz a legdrágább, mert ott a fóliázós szaki fogja méretre is vágni a fólia szettet. Ha fóliázóhoz vinnéd: Premium Protect

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák