Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz glacious #22543 üzenetére

    Slim fit. :D Na az amitől rosszul vagyok, meg a többi "női" nadrágtól is. Elnézést azoktól akik ilyeneket hordanak, de számomra az totál buzis. :)
    A bővebb szabású nadrágokat kedvelem, főként az alpha industries, oldalzsebes gatyáit kedvelem, farmerban nagyon nehezen találok nekem tetszőt, mert aminek jó a színe, az mind slim meg skinny vagy mi a tököm. :)

    A body-ban nagyon sokat számít az izomforma és minőség, a centik és kiló grammok másodlagosak, majdhogy nem ezt is mondhatnám. nekem abból a szempontból volt szerencsém, hogy nem tudok elhízni, ha szalonnát eszem kolbásszal és pizzával, akkor se jön a hasamra semmi felesleg, persze ehhez edzeni is kell, edzés nélkül azért jön egy kicsi hasra már nekem is.
    Viszont ennek az az ára, hogy izmot is nehezen szedek fel, de ami feljön az szinte biztos, hogy minőségebn jön, ezenkívül vékony csontú vagyok és vékony ízületekkel rendelkezem, egy keskeny térdhez egy szép formájú vádli és comb sokkal brutálisabbnak hat, mint egy fatuskó szélességű térdhez. Hiába nagyobb is akár centiben. Ez karnál is rendkívül számít, 42 szálkás, eres bicepsz akár nagyobbnak is nézhet ki mint egy vizes, zsíros 45-46-os. A legnagyobb testsúlyom 88 kiló körül volt, ekkor volt 67-es combom és olyan 44-45-ös volt a pajszer. :) Általában úgy kb 100 kilósnak néztek, amikor mondtam, hogy még 90 se vagyok, nehezen akarták elhinni. Sajnos ehhez a fazonhoz képest most sehol nem vagyok, de ez ilyen, ha az ember nem csinálja teljes erőbedobással, akkor nem marad meg, meg aztán a sérüléseim rendesen visszavetettek, mindig volt valami, ami keresztbe húzta az edzést, a láb után könyök, ami talán még mocskosabb sérülés volt mint a lábszártörés térdsérüléssel fűszerezve. A guggolás már baromi jól megy, de a felsőtestes gyakorlatoknál még óvatos vagyok. De úgy érzem jól haladok, szerintem 1-1,5 éven belül meglehet a régi fazon. Persze a kerékpározás is nagyon fontos nekem, ami meg vissza tudja vetni az izomtömeg fejlesztését, mert hát teljesen más jellegű edzés.

    Solad: Na igen, akit egyszer elkap ez a bringa dolog, sokat el lehet költeni. :) A jót könnyű megszokni. Váltót is szeretnék majd cserélni, de ott is egy 10 sebességes X.0-val szemezgetek. Meg mostanában nagyon nézem a súlyát mindennek, régebben ez annyira nem zavart, amikor a 18-19 kilós kona stinky-t hajtottam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák