Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    Ez a Tsóka & barátai azért elég komolyan(és őrülten) tolják, emellett jól összehasonlítható a közlekedésben résztvevők reakciója/viselkedése a gyengébb (és sokszor idióta/punk) szereplőivel szemben.
    Azért ha végignéz az ember pár hosszabb összállítást(a hotline címszó alatt futnak ezek főleg), tisztán látható, hogy Mexico/Moszkva érezhetően rosszabb hely pl New Yorknál (és a bicajoson túli, egyéb szempontokat nem is néztük :DDD )

    De otthoni tekerésre nekem nagyon bevált: világot látok és közben virtuál vagánykodhatok is egyben; pl kölykömmel most így toljuk:

    Egyébként ez a (jobbra látható) felpimpelt szobabicó (EB500) egész jó: csatlakozik decathlonos apphoz (e-connect), az feltötli a decathlon hub-on keresztül, akár stravára is az adatokat, pulzust mér, ford.számot, egybeket és bírja immár 2. éve a habtestemmel történő nyüstölését (szerk: ja és gyak. hangtalan).
    ...csak (ha bizonytalan a wifi-hálózat-emelet- és nem használtam a mobil-netet) néha elvész az egész kör: pl múltkor egy 1000kcal-ás 60 perces tüdőm kiköpöm runt vesztett el, hátdeörültem
    A bal old-i inRide100: háát nem egy durva cucc (pl az inRide500 klasszisokkal jobb),
    de a 24" bicóhoz pont jó (ehhez persze meg kellett kicsit buherálni a görgöszorítós részt).

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák